Paul Walkers mor skal i retten

Farmoren, Cheryl Walkers, forsøger på at få myndigheden over sin døde søns datter

Den biologiske mor og farmoren kæmper om Paul Walkers datter, Meadow. Foto: AP
Den biologiske mor og farmoren kæmper om Paul Walkers datter, Meadow. Foto: AP

Cheryl Walker gjorde i sidste uge dokumenterne klar til at blive midlertidig værge for den 15-årige Meadow - sin afdøde søns datter - og sagen skal køre i næste måned.

Se også: Paul Walkers mor: Mit barnebarns mor er alkoholiker

Men nu har moderen, Rebecca Soteros, taget datteren Meadow med ud til en ven af familien for at bo.

Meadow har boet med Cheryl siden august, og da Paul døde den 30. november sidste år, fløj Rebecca ind fra Hawaii for at være sammen med dem, indtil tingene var faldet lidt til ro.

Alkoholproblem
Ifølge TMZ fandt Rebecca ud af, at Cheryl havde sendt papirerne ind for at blive Meadows værge, og hun blev rasende. Så rasende at hun hev datteren ud af farmorens hjem og kørte hende over til vennens hjem knap et par kilometer væk.

Se også: Afdød stjernes bil til salg for millioner

Nu skal der så være en hurtig høring, hvor Cheryl vil prøve at blive Meadows midlertidige værge. Hun vil efter alt at dømme argumentere for, at Rebecca stadig har et alkoholproblem. Og at det gør hende uegnet til at være forælder.

Se også: Paul Walker døde efter få sekunder

Meadow flyttede ind hos sin berømte far i Californien på fuld tid tre år før hans død. Han kom til Californien fra Hawaii, hvor Meadows mor - der er blevet arresteret to gange, i 2003 og 2013, for at køre med alkohol i blodet - opfostrede hende.

Teenageren er sat til at arve hele Pauls 135 millioner-kroners-formue.

Se også: Paul Walker kunne ikke lide spotlyset

Den afdøde stjerne pegede på sin far, Paul Walker Sr., som executor af sit testamente, og der stod også, at Cheryl skulle blive Meadows værge.

0 kommentarer
Vis kommentarer