Posh Spice lader kryddersildene i stikken

En eventuel gendannelse af Spice Girls bliver uden Victoria Beckham, har hun gjort klart. Hun er nemlig travlt optaget med at designe tøj.

Victoria Beckham vil hellere lave tøj end at synge med Spice Girls.(Foto: AP)
Victoria Beckham vil hellere lave tøj end at synge med Spice Girls.(Foto: AP)

Victoria Beckham har givet de tidligere medlemmer af Spice Girls sin velsignelse, hvis de resterende fire skulle have lyst til at genforene gruppen.

Den britiske modedesigners tidligere bandmedlem Mel C fortæller Daily Mail, at gruppen lige nu overvejer at slå pjalterne sammen inden for den nærmeste fremtid.

Se også: Victoria Beckham med plastikpatter

- Vi har talt om det. Victoria har ikke lyst til det, og det forstår vi fuldstændig. Vi er så stolte af hende og hendes utrolige tur ind i modens verden. Det er vildt, hvad hun har opnået som designer, siger hun og tilføjer:

- Men vi resterende fire overvejer det. Vi har Victorias velsignelse til at gøre det.

Victoria Beckham har tidligere insisteret på, at hun ikke ville vende tilbage til gruppen, efter de blev gendannet i forbindelse med den udsolgte verdensturné "The Return of the Spice Girls" og igen, da de skulle optræde ved OL's afslutningsceremoni i London.

Se også: Victoria Beckham barberer ikke benSådan så Spice Girls ud, dengang de begejstrede hele verden med deres kryddersild-pop.(foto: AP)
Sådan så Spice Girls ud, dengang de begejstrede hele verden med deres kryddersild-pop.(foto: AP)


Spice Girls resten af livet
Gruppens såkaldte Sporty Spice, Mel C, forbereder lige nu udgivelsen af sin single "Cool As You" og håber at kunne fortsætte med at optræde - enten alene eller sammen med Spice Girls resten af livet.

- Min største kærlighed er at optræde, og jeg vil gerne gøre det resten af mit liv. Lige nu er min højeste prioritet min sommerturné med Jules Holland og arbejdet med mit eget album.

Spice Girls var et af 90'ernes største konceptbands og høstede stor succes verden over, indtil de i 2001 gik i opløsning. I 2007 blev gruppen gendannet for at spille ved 11 koncerter i hele verden.Aldrende Spicegirls til modeshow i Milano.(Foto: AP)
Aldrende Spicegirls til modeshow i Milano.(Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer