Anastacia fik fjernet begge bryster: Se de nye

Sangstjernen, der fik brystkræft første gang i 2003 , gennemgik sidste år en dobbelt kirurgisk fjernelse af brysterne

Før og efter operationen, hvor Anastacia fik fjernet begge sine bryster og erstattet dem med implantater. Til venstre ses Anastacia i 2006. Til højre ses hun med sine nye kunstige bryster i 2014.(Foto: AP og PA Photos)
Før og efter operationen, hvor Anastacia fik fjernet begge sine bryster og erstattet dem med implantater. Til venstre ses Anastacia i 2006. Til højre ses hun med sine nye kunstige bryster i 2014.(Foto: AP og PA Photos)


Se også: Anastacia: Jeg har fået fjernet brysterne

Efter at have kæmpet en hård kamp mod brystcancer hele to gange, føler den flotte sangerinde Anastacia det som om, hun har vundet slaget mod den dødsens farlige sygdom.

- Jeg ville aldrig ændre på det. Jeg kalder endda min anden gang kræft for mere af en større velsignelse. Jeg ser altid sådan på det, at det som folk måske ser som forhindringer, ser jeg som triumfer. Jeg ser på den anden mulighed for at få kræft som en velsignelse, fordi denne gang fik jeg lov til at vælge den større stav, og jeg fik den vindene stav ved at sige: 'Ved du hvad? Du kan klare det', siger seje og sexede Anastacia i følge Female First.

- Jeg prøvede første gang, sådan: 'Jeg kan ikke lide den her bumpende båd. Jeg vil gerne sejle med en smooth båd. Jeg er ikke en, der tager risici, jeg gambler ikke, det her er ikke en del af det, jeg gør.' Så jeg vil hellere tage den mindre berejste rute: 'Hak dem af. Kom i gang.'

Se også: Anastacia: Musikken hjalp mod kræftAnastacia ses her i 2006 med sine naturligt store bryster, før hun fik brystkræft og fik begge bryster opereret væk.(foto: AP)
Anastacia ses her i 2006 med sine naturligt store bryster, før hun fik brystkræft og fik begge bryster opereret væk.(foto: AP)


Store bryster
Den 45-årige stjerne joker med, at hun føler sig taknemmelig over at have fået brysterne fjernet og erstattet med implantater, fordi de havde været så store før behandlingen:

- Jeg er glad for at kunne få gjort dem mindre, hvis jeg skal være ærlig. Jeg var sådan: 'Juhuuu! Jeg har været heldig at kunne bytte til en bedre model!' Så der var et lille plus til mig der!

0 kommentarer
Vis kommentarer