Sexet latina: Jeans er mit værste mareridt

Den amerikanske skuespillerinde og model Eva Mendes ligner måske en kvinde, der holder af stramme jeans. Men hun har det lige omvendt

Eva Mendes er ikke glad for at gå i jeans (Foto:AP).
Eva Mendes er ikke glad for at gå i jeans (Foto:AP).

Med sine cubanske aner skulle man måske tro, at hun ville sætte pris på at have former, der uden problemer fylder et par tætsiddende jeans ud til bristepunktet.

Og det er da heller ikke formerne, der som sådan er problemet - det er tanken om at skulle iføre sig et par jeans derimod for den amerikanske skuespillerinde, model og sangerinde Eva Mendes. Det afslører hun ifølge E! News til magasinet Flare.

- Jeg har altid kjoler eller nederdele på - jeg synes, det er så nemt. Folk siger altid: 'Jeg elsker jeans, de er så afslappede og nemme', men jeg synes ikke, at jeans er så nemme. De er mit værste mareridt, afslører skuespilleren.

Se også: Mendes hader filmsex med kæresten

Kan ikke lide at være i centrum
At Mendes ikke bryder sig om de ellers allestedsnærværende benklæder hænger måske sammen med, at hun ikke er tosset med at føle sig som centrum for alles opmærksomhed, når hun ikke er på arbejde.

- Jeg bryder mig ikke om at føle mig udstillet. Det er ikke fordi, jeg har noget imod kropsnært tøj - jeg har haft det på både på og uden for den røde løber. Men når jeg bliver fotograferet i det, så fortryder jeg det altid. Det har altid været den nemme løsning for mig. Når jeg har noget afslørende tøj på, så tænker jeg: 'Min Gud, jeg skulle have været mere kreativ', forklarer den 40-årige Eva Mendes.

Skuespillerindens næste film bærer titlen 'How to Catch a Monster'. Filmen er skuespilleren Ryan Goslings instruktørdebut og udkommer på et endnu ukendt tidspunkt i løbet af 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer