Fræk Bar Refaeli forbudt i Israel

Israelsk censur mener, at supermodellen er alt for sexet og erotisk

Når Bar Refaeli ruller sig ud, får rabinerne ondt under hatten. Foto: PR
Når Bar Refaeli ruller sig ud, får rabinerne ondt under hatten. Foto: PR

Den 28-årige supermodel og skønhed Bar Refaeli har før forarget både sine landsmænd og amerikanerne med erotiske og sensuelle fotos. Og nu er den gal igen.

Se også: Ny dille i Hollywood: Ansigtsmaske af blod

De israelske censurmyndigheder har ganske simpelt forbudt en reklame, hvor skønheden damper i sengen efter hed sex - og hvor hendes elskovspartner er en bamse.

Sidste år vakte hun opsigt under Super Bowl, da hun udfordrede 'sømmeligheden' for at promotere et IT-selskab. Det førte til, at amerikanske censurmyndigheder gik i baglås.

Se også: Sexet trussemodel under kniven

Og nu er hun så røget i kanen med en dukke. Oven i købet én, der kan give hende sex, så det emmer.

Det er for meget af det gode, mener israelerne.

Dukken, hun plejer omgang med, er en lokal kendis-dukke ala Harry fra DSB-reklamerne. Ham her hedder Red, og i fællesskab skal de to henlede opmærksomhenden på et tøjmærke - som ingen af dem naturligvis har på under den del af reklamen, som forarger myndighederne.- Det kan ikke blive bedre end dette. Eller kan det? spørger Red i videoen, før Refaeli så dukker op i yderligere to varianter.

Tænk at få en superelskerinde gange tre?

De tre gange Bar spiller strippoker med dukken, bader og vasker han bilen iført meget lidt tøj.Det er Hollywood Reporter, der ifølge Dagbladet bringer nyheden om den israelske forargelse. Reklamen må først vises på tv efter kl 22.

For et par måneder siden blev Bar Refaeli også upopulær hos myndighederne, da hun på store billboards var alt for fræk i sin reklame for noget tøj. Mange af de religiøse indbyggere klagede, fordi de ifølge Daily Telegraph mente at hun 'forgiftede offentligheden'.

Selv om sagen nok nærmere var, at de mandlige billister havde svært ved at fokusere på kørslen.

0 kommentarer
Vis kommentarer