Brystbombe vil fryse sine æg ned

Hvis den britiske brystbombe Katie Price bliver hun for gammel til at få flere børn, så vil hun have æg på køl til en surrogat-mor

Katie Price har fire børn i forvejen. Men hun vil sikre sig, at hun også kan få børn i fremtiden.(Foto: AP)
Katie Price har fire børn i forvejen. Men hun vil sikre sig, at hun også kan få børn i fremtiden.(Foto: AP)

Der er æg på køl, hvis Katie Price, 35 år, skulle gå hen og blive for gammel til at kunne få flere børn. Så kan en surrogat-mor nemlig få fornøjelsen af ægget, mens barnet vil blive Katies.

Se også: Afpressede Katie Price med sexbilleder

Den tidligere glamourmodel - som har fire børn, Harvey, 11 år, Junior, otte år, og Princess Tiaamii, seks år, fra tidligere forhold, samt den seks måneder gamle søn Jett med ægtemanden Kieran - er ikke klar til at få endnu et barn lige nu. Men hun er klar til at tage sine forholdsregler for at sikre, at hun kan få flere børn længere ude i fremtiden.

Se også: Brystbombe måtte indlægges i panik: Babys liv i fareKatie Price er en kendt britisk glamour-model, der især er kendt for sine bryster.(Foto: AP)
Katie Price er en kendt britisk glamour-model, der især er kendt for sine bryster.(Foto: AP)
Se også: Katie Price lufter Babs & Nutte

Et par babyer
Katie skrev i sin klumme for Now magazine:

- Jeg ville elske at have endnu en baby, muligvis et par stykker mere, men jeg vil gøre det, når jeg er klar. Og jeg er ikke klar. Hvis læger siger til mig, at jeg ikke kan få flere børn, fryser jeg mine æg ned og finder en surrogat-mor.

Selvom Katie fastholder, at hun ikke går og tænker over at blive gravid lige nu, så indrømmede hun for nylig, at hun og hendes mand, Kieran, ikke bruger prævention. Så der er en chance for, at hun bliver uplanlagt gravid.

Tidligere sagde hun:

- Jeg morede mig over, at et magasin sagde, at jeg prøvede på at få et pigebarn. Jett er kun seks måneder, og jeg har ikke fået min krop tilbage endnu! Den sidste ting jeg har brug for lige nu, er endnu en skrigende baby. Det er sandt, at jeg ikke bruger prævention, men jeg planlægger altså ikke at blive gravid, og jeg er ikke på en speciel baby-diæt.

Se også: Katie sender sviner mod Kelly

0 kommentarer
Vis kommentarer