Narko-Nigella smidt af fly

Kendiskokken er blevet nægtet adgang til USA

Nigella Lawson kan ikke komme ind i USA, fordi hun har taget narko. (Foto: Eyevine)
Nigella Lawson kan ikke komme ind i USA, fordi hun har taget narko. (Foto: Eyevine)

Ydmygelserne er ikke slut endnu for kendiskokken Nigella Lawson, der sidste år blev skilt fra reklamemogulen Charles Saatchi under stor mediebevægenhed, efter han i sommer tog kvælertag på hende på en fin restaurant.

Hele fire gange tog Charles Saatchi kvælertag på konen, Nigella Lawson. (Foto: John Gordon/Scanpix Denmark) Kendte Se alle billederne: Her tager manden kvælertag på Nigella

Under en efterfølgende retssag erkendte den timeglasformede kok, at hun havde prøvet kokain. Hun erkendte også, at hun havde røget cannabis.

Den indrømmelse er nu skyld i, at 54-årige Nigella ikke kan rejse ind i USA. Hun blev søndag sat af et British Airways-fly i Heathrow Lufthavn i London, skriver Daily Mail.

Se også: Nigella Lawson: Ramt af nye kokain-beskyldninger

Selvom Nigella ikke er blevet retsforfulgt i Storbritannien efter narko-indrømmelsen, var det ifølge avisen for meget for de amerikanske indrejsemyndigheder.

Ifølge avisen havde den sexede kok på forhånd udfyldt et online-visa til USA og havde sat kryds ved, at hun ikke er blevet arresteret eller dømt for stoffer. Men myndighederne i USA kan alligevel, skriver Daily Mail, vælge at nægte indrejse til et menneske, der har begået narko-relaterede 'forbrydelser' uden at blive dømt for det.

Nigella Lawson var på vej ombord på flyet til Los Angeles, da hun blev bedt om at vende om, tage sin bagage og gå. Hun skulle til USA for at være dommer i talentshowet 'The Taste', der kører på tv-stationen ABC. Hendes fremtidige deltagelse i showet er usikker.

Smukke Nigella Lawson var som forstenet, da hun kom til retsmødet fredag i sidste uge, hvor hun igen skulle ristes i vidneskranken. (Foto: AP) flash Det kokser for kendis-kokken

0 kommentarer
Vis kommentarer