Ja, de skal giftes

Skuespilleren Johnny Depp bekræfter nu, at hans kæreste, skuespillerinden Amber Heard, også er hans kommende hustru

Johnny Depp har nu bekræftet, at han skal giftes med Amber Heard. (Foto: AP)
Johnny Depp har nu bekræftet, at han skal giftes med Amber Heard. (Foto: AP)

For de kvinder, der håbede på en dag at få selveste Johnny Depp på krogen, var der for en kort stund håb. Nu er det håb slukket igen.

Se også: Har Johnny Depp friet til Amber?

Den 50-årige Depp bekræftede nemlig torsdag, at han er forlovet med sin kæreste, den 27-årige amerikanske skuespillerinde Amber Heard. Det skriver Reuters Entertainment.

Depp bekræftede ifølge Reuters nyheden få dage efter, han blev set med, hvad der lignede en forlovelsesring på hans venstre ringfinger.

De to turtelduer mødte hinanden i 2011 under optagelserne til filmen 'The Rum Diary', som er baseret på en bog af Hunter S. Thompson.

Se også: Depps dame sætter pris på sin homo-fortid

Året efter brød Depp med sin mangeårige partner og moren til hans to børn, den franske skuespillerinde, Vanessa Paradis.

I et interview med NBC's 'Today Show' kalder Depp sin kommende kone for 'en vidunderlig pige', som er 'så sød som man kan være og virkelig god for mig'.

Se også: Johnny Depps kæreste smuglede sexlegetøj med i film

Johnny Depp er mest kendt for sine roller som Edward Saksehånd og piraten Jack Sparrow i filmserien 'Pirates of the Caribbean'. Han er snart aktuel i en ny sci-fi-film ved navn 'Transcendence'.

Se også: Depp nær fyret som Jack Sparrow

0 kommentarer
Vis kommentarer