Afdød stjernes mor taber børnesag

Den afdøde skuespiller Paul Walkers mor får ikke lov til at være værge for Walkers teenagedatter.

Retten i Los Angeles har afvist Walkers mors krav om at fungere som værge for skuespillerens 15-årige datter. (Foto: AP)
Retten i Los Angeles har afvist Walkers mors krav om at fungere som værge for skuespillerens 15-årige datter. (Foto: AP)

Skuespilleren Paul Walkers mor får ikke lov til at tage over som midlertidig værge til den afdøde 'Fast and Furious'-stjernes teenagedatter.

Se også: Paul Walkers mor skal i retten

Los Angeles Superior Court har nemlig afvist Walkers mors ønske om både midlertidigt og permanent at få retten til at fungere som værge over den 15-årige Meadow. Det skriver Toronto Sun.

Walkers mor, Cheryl Walker, har ellers anklaget moren til Meadow, Rebecca Soteros for at være alkoholiker og ude af stand til at tage sig af den 15-årige pige.

Se også: Paul Walkers mor: Mit barnebarns mor er alkoholiker

De to parter skulle ellers i retten i sidste uge, men fandt angiveligt en løsning uden for retssalen. Nu viser retsdokumenter dog, at dommeren i sagen ikke mente, at der var grundlag for at give Cheryl Walker rollen som værge.

Det udelukker dog ikke, at farmoren på et senere tidspunkt kan søge om at blive barnets værge igen.

Se også: 160 mio. kr. til Paul Walkers datter

Paul Walker, som døde i en tragisk bilulykke i november måned, skrev i sit testamente, at han ønskede, at hans mor skulle fungere som sin datters værge i tilfælde af hans død.

Se også: Paul Walker blev dræbt af høj fart

0 kommentarer
Vis kommentarer