Blodprøve kan sende Nigella til USA

Den kurvede kogekone kan blive tvunget til at få testet sit blod, inden hun kan komme ind i USA

Kendis-kokken plejede at lyse op i sexede smil, men det har den seneste tids ydmygelser sat en dæmper på. Først de berømte kvælertag, så den afslørende retssag og senest, da hun i søndags blev smidt af et fly i London. (Foto: AP)
Kendis-kokken plejede at lyse op i sexede smil, men det har den seneste tids ydmygelser sat en dæmper på. Først de berømte kvælertag, så den afslørende retssag og senest, da hun i søndags blev smidt af et fly i London. (Foto: AP)

Nigella Lawson bliver måske tvunget til at tage en blodprøve, før hun får tilladelse til at rejse til USA. Det sker, efter at hun blev smidt af et fly til Los Angeles, på grund af hendes tidligere bekendelser om at have taget stoffer.

Lawson - som indrømmede, at hun har taget kokain og røget marihuana, under en svindelsag mod hendes tidligere ansatte - fik ikke lov til at boarde et fly til Los Angeles i søndags, på grund af hendes tidligere indrømmelser af at have taget stoffer.

Se også: Narko-Nigella smidt af fly

Hun rejste alene og og havde klaret check in i Londons Heathrow-lufthavn, men blev så nægtet adgang til flyet. Så hun måtte gå tilbage til check in for at få sin baggage.

Mulig stofmisbruger
Den førende immigrations-advokat, Charlotte Slocombe, fortalte til The Sun:

- Det bliver lægens job at fastlægge, om hun er en stofmisbruger eller ej. Det inkluderer et interwiev og så en mulig blodprøve. Hvis lægen er sikker på, at det er over et år siden, at hun sidst tog stoffer, så vil hun måske få et visa.

Se også: Nigella Lawson: Ramt af nye kokain-beskyldninger

Myndighederne iUSA havde formentlig advaret British Airways-personalet om ikke at lade den kurvede kendig-kok flyve til Californien, fordi hun ikke kunne komme ind i landet.

Ydmyget og flov
Nigella forventes at søge lovmæssig hjælp med henblik på igen at komme ind i USA, som hun besøger tit - blandt andet i forbindelse med ferier og sit arbejde på 'The Taste'.

Se også: Kendis-kok: Jeg har taget kokain syv gange

Hendes 'The Taste' co-dommer, Anthony Bourdain, var helt oppe i det røde felt, efter at Nigella ikke fik lov til at komme ind i USA.

Han skrev blandt andet på Twitter:

'Jeg er så ydmyget med flovhed over den onde og hypokratiske handling fra USA re: #Nigella travel. Unbelievable. (sic).'

Efter hændelsen informerede Nigella sine fans om, at hun tager på et lille ferie-afbræk.

Hun skrev på Twitter mandag:

'Offline for et stykke tid mens jeg nyder det mest ultimative; en ferie uden signal! Savner dog jer allesammen. Jeg ved, at jeg vil spise på jeres vegne (sic).'

0 kommentarer
Vis kommentarer