Beckham viser krop kun iført badebukser

Glo-guf til kvinderne: David Beckham viser sin veltrænede krop frem i fotoserie for sin nye badebukse-kollektion

Den 38-årige David Beckham kan stadig få kvinderne til at dåne. Her iført et par smarte badebukser fra H&M. (Foto: Glen Luchford/H&M)
Den 38-årige David Beckham kan stadig få kvinderne til at dåne. Her iført et par smarte badebukser fra H&M. (Foto: Glen Luchford/H&M)

Det er ikke nogen hemmelighed, at ekstrabladet.dk i langt de fleste tilfælde viser afklædte kvinder fremfor afklædte mænd. Men nu laver vi lige en undtagelse, så der også er lidt øje-guf til damerne. Nemlig den 38-årige David Beckhams flotte krop iført diverse badebukser fra hans nye kollektion fra den svenske tøjgigant H&M.

Det britiske fodboldikon David Beckham har tidligere glædet sine mange kvindelige fans i hele verden med at optræde i diverse undertøjs-kollektioner for H&M. Men i sin nye badebukse-kollektion, viser Beckham igen sin ekstremt veltrænede krop og fremviser oven i købet spændte mavemuskler i såkaldt 'six-pack'

På billederne, der er taget af den berømte fotograf Glen Luchford, kan man også tydeligt studere David Beckhams mange tatoveringer.

Se også: Beckham: Jeg er en tudeprinsSe også: David Beckham: Brad Pitt skal spille migFlotte badebukser på en flot krop.(Foto: Glen Luchford/H&M)
Flotte badebukser på en flot krop.(Foto: Glen Luchford/H&M)


Klar til sommeren
Beckham er iøvrigt ganske stolt af sin nye badebuksekollekton hos H&M.

- Jeg har haft masser af succes med mine kollektioner hos H&M. Det har været helt fantastisk. Og jeg er meget stolt over at introducere de flotte badebukser. Jeg er klar til sommeren.

Se også: Victoria Beckham: Jeg blev mobbetBeckham ligner en italiens Dario iført de meget små speedoes.(Foto: Glen Luchford/H&M)
Beckham ligner en italiens Dario iført de meget små speedoes.(Foto: Glen Luchford/H&M)


0 kommentarer
Vis kommentarer