Katy Perry: Sådan kommer hun sig over John Mayer

Sangerinden bruger en helt speciel teknik til at komme gennem kærestesorgerne

Katy Perry er efter sigende begyndt at bruge hypnose for at komme sig over sin eks. (Foto: AP)
Katy Perry er efter sigende begyndt at bruge hypnose for at komme sig over sin eks. (Foto: AP)

Der skal en ganske speciel teknik til fra Katy Perrys side for at komme sig over John Mayer.

I slutningen af februar måned kom nyheden om, at Katy Perry, 29, havde brudt efter to år med John Mayer, 36. Det blev blandt andet påstået, at han havde været hende utro.

- Det hænder, at han tager sin telefon ud af stikket og bare er borte nat og dag. Han siger, det er fordi, han trænger til alenetid, men det er mistænkeligt. Hun var ikke villig til at leve med flere af hans påfund. Hun er knust, men hun følte, at hun måtte gøre en ende på det for at tage vare på sig selv, sagde en kilde dengang om grunden til bruddet ifølge Contactmusic.com.

Se også: John Mayer sagsøger mand for falske Rolex-ure

Hypnose
Nu skriver det engelske magasin Grazia, at Perry lader sig hypnotisere for at komme hurtigst muligt over tabet af musiker-kollegaen.

- Katy tror meget på alternative terapier og ønsker at slette ham fra sit liv, så hun har bestemt sig for at bruge hypnose. Hun vil træne hjernen op, så John ikke kommer tilbage. Hun vil ikke tænke på ham som attraktiv længere, siger en kilde til magasinet.

- Katy var knust, da de slog op. De havde snakket om at gifte sig, og hun troede, at han havde forandret sig, så hun var langt nede.

Se også: Katy Perry og John Mayer går fra hinanden

Fast i fortiden
'Prism'-sangerinden - som tidligere har været gift med komikeren Russell Brand - har to gange tidligere slået op med Mayer, men denne gang er hun sikker på, at det er ovre.

- Hun er virkelig såret, og hun vil ikke have, at han skal snige sig tilbage i varmen. Første skridt var, at få ham til at tage alle sine ejendele ud af hendes hus, siger en kilde til det engelske magasin Grazia.

- Katy vil have en frisk start, og hun er godt på vej til at sætte forholdet til John godt og grundigt fast i fortiden, tilføjer kilden.

Katy Perry og John Mayer dengang de stadig var lykkelige sammen. (Foto: AP)
Katy Perry og John Mayer dengang de stadig var lykkelige sammen. (Foto: AP)
Se også: Vælter sig i succes: Katy Perry er årets kvinde

0 kommentarer
Vis kommentarer