Avis: Peaches efterlod ikke afskedsbrev

Ifølge politiet er der ikke noget mistænkeligt ved Peaches Geldofs død, der bliver kaldt ’pludselig’ og ’uforklarlig’

Peaches Geldof efterlader sig to små sønner og en mand. (Privatfoto)
Peaches Geldof efterlader sig to små sønner og en mand. (Privatfoto)

Hvorfor døde Peaches Geldof?

Det spørgsmål venter hendes nærmeste og tusindvis af fans verden over svar på.

I går eftermiddag døde den unge kvinde i sit hjem i Wrotham i Kent i England bare 25 år gammel.l.

Ifølge politiet i Kent er der intet mistænkeligt ved Peaches Geldofs alt for tidlige død. Myndighederne beskriver dødsfaldet som ’pludseligt’ og ’uforklarligt’.

Se også: Se Peaches i hjerteskærende video et døgn før sin død

Siden Bob Geldofs datter blev fundet død, har politiet arbejdet på at sikre spor og beviser i hendes hus, og her til morgen skriver den britiske avis Daily Mail, at der ikke er fundet noget afskedsbrev i Peaches Geldofs hjem. Ifølge avisen er der heller ingen spor af hårde stoffer i modellen og tv-værtens hus.Det var her Peaches Geldof døde. (Foto: AP)
Det var her Peaches Geldof døde. (Foto: AP)


Peaches Geldof var meget aktiv på de sociale medier, og på Instagram har hun næsten dagligt lagt billeder ud af sin to små sønner, Astala på 23 måneder og Phaedra på knapt et år.

Se også: Bob Geldof: Jeg er i dyb sorg og smerte

Det seneste billede hun postede var dog et foto af sig selv som barn sammen med sin mor, Paula Yates. Yates døde, da Peaches var 11 år. For to år siden fortalte fortalte Peaches Geldof til magasinet Elle, at hun aldrig rigtigt var kommet sig over moderens død.

Se også: Peaches kunne aldrig glemme sin mor, der døde af narko

- Jeg husker tydeligt den dag min mor døde. Og det er stadig hårdt at tale om det. Jeg fortrængte fuldstændigt min mors død dengang. Jeg gik i skole dagen efter, fordi min fars mentalitet var, at vi skulle forholde os rolige og forsøge at komme videre med vores liv, forklarede Peaches til Elle.Dette billede lagde Peaches Geldof på Instagram kort før sin død. (Privatfoto)
Dette billede lagde Peaches Geldof på Instagram kort før sin død. (Privatfoto)


Om billedet af Paula Yates og den lille Peaches kan forbindes til dødsfaldet, vil politiets efterforskning forhåbentlig give svar på.

0 kommentarer
Vis kommentarer