To ekstra sæsoner af Game of Thrones

Nikolaj Coster-Waldau sikret masser af arbejde: TV-kanalen HBO har idag besluttet, at der også skal laves en femte og en sjette sæson af den populære tv-serie 'Game of Thrones'

Nikolaj Coster-Waldau er blevet et af de mest kendte ansigter i USA på grund af sin populære rolle som Jaime Lannister i tv-serien 'Game of Thrones'.(Foto: HBO)
Nikolaj Coster-Waldau er blevet et af de mest kendte ansigter i USA på grund af sin populære rolle som Jaime Lannister i tv-serien 'Game of Thrones'.(Foto: HBO)

Den danske Hollywood-stjerne Nikolaj Coster-Waldau kan se ganske roligt og velfornøjet frem mod de næste par år. Han er nemlig sikret masser af arbejde samt penge i pungen. Den amerikanske tv-kanal HBO har nemlig idag besluttet at lave endnu to sæsoner af den populære tv-serie 'Game of Thrones', hvor Coster-Waldau har den store rolle som Jaime Lannister, der er virkelig god til at slås med sværd, selv om han netop har mistet den ene hånd i tv-serien.

Se også: App gik ned under Game of Thrones-premiere

Den ekstremt populære tv-serie er skabt på baggrund af George R.R. Martins bøger. Og den blev i søndags set af 6,6 millioner amerikanere, da første afsnit af sæson fire blev vist.

- Game of Thrones er et fænomen inden for tv-serier. Seriens skabere David Benioff og D.B. Weiss vil sammen med deres kolleger blive ved med at overgå sig selv, og vi ser frem til deres fantastiske fortællinger i tv-serien fortsatte udvikling, lød det fra HBO-præsidenten Michael Lombardo.

Se også: Pirater lavede stormløb på Game of Thrones

1 af 2 Nikolaj Coster-Waldau ses her i rollen som Jaime Lannister i den ekstremt populære eventyr-serie Game of Thrones.(Foto: HBO)
2 af 2 Nikolaj Coster-Waldau er blevet et af de mest kendte ansigter i USA på grund af sin populære rolle som Jaime Lannister i tv-serien 'Game of Thrones'.(Foto: HBO)
0 kommentarer
Vis kommentarer