Scarlett Johansson hader sit øgenavn

Hollywood-stjernen med de danske aner hader at blive kaldt 'ScarJo' og hun er træt af kun at blive betragtet som en sexet kvinde

Scarlett Johansson er sur og fornærmet over, at flere medier kalder hende for ScarJo.(Foto: AP)
Scarlett Johansson er sur og fornærmet over, at flere medier kalder hende for ScarJo.(Foto: AP)

Den 29-årige Scarlett Johansson er dybt fornærmet over, at flere medier kalder hende for ScarJo, et kælenavn eller måske snarere et øgenavn, som hun i den grad hader.

Scarlett Johansson mener selv, at øgenavnet ScarJo lyder, som om hun er en afdansket popstjerne. Og hun har intet ønske om at blive kaldt ScarJo på samme vis, som det er blevet naturligt for mange medier at kalde f.eks. Jennifer Lopez for J.Lo.

Se også: Nøgen Scarlett var usikker på sig selv

Til Glamour Magazine siger Scarlett om sit øgenavn ScarJo:

- Jeg forbinder navnet ScarJo med en pop-stjerne. Det lyder bare dumt. Det lyder udfllippet og dovent. Der er noget fornærmende i det øgenavn, lyder det fra Scarlett Johansson, der også er dødtræt af altid kun at blive beskrevet for sine sexede kvaliteter.

- Skuespillerinder får altid en lang række dumme spørgsmål, som f.eks.: Hvordan kan du holde dig så sexet? Hvad er din mest sexede kvalitet? Alle disse latterlige spørgsmål ville man aldrig stille til en mand, forklarer Scarlett.

Se også: Sexede Scarlett: Mor ville holde mig fra HollywoodVerdensstjernen er også sur over, at journalister altid spørger hende om ting, der har noget at gøre med, at hun ser sexet ud. Men når man ser det her billede kan man godt forstå, at det er nogle spørgsmål, der kan være svære at komme uden om.(Foto: All Over PRess)
Verdensstjernen er også sur over, at journalister altid spørger hende om ting, der har noget at gøre med, at hun ser sexet ud. Men når man ser det her billede kan man godt forstå, at det er nogle spørgsmål, der kan være svære at komme uden om.(Foto: All Over PRess)
Se også: Scarlett: Jeg kæmper med mig selv

Og man må i den grad sige, at Scarlett i sit interview med Glamour Magazine får afløb for sin vrede. Hun er nemlig også meget sur og skuffet over, at folk altid kun nævner hendes præstation i filmen 'Lost in Translation' fra 2003 som en fantastisk præstation. Men glemmer alle andre film, som hun har medvirket i.

- Da jeg lavede 'Lost in Translation' var jeg kun 17 år gammel. Nu er jeg altså 29 år. Jeg bliver husket for et bestemt tidspunkt i mit liv. Og folk har bare enorm svært ved at huske noget andet og komme lidt videre, lyder det fra Scarlett Johansson.

Se også: Scarlett Johansson nyder pornoSmukke Scarlett.(Foto: AP)
Smukke Scarlett.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer