Tre vilde teorier om Peaches' død

Teorierne om Peaches Geldofs dødsårsag får frit løb i kølvandet på den 25-årige kendisdatters mystiske dødsfald

Peaches Geldofs død er stadig et mysterium. (Foto: All Over)
Peaches Geldofs død er stadig et mysterium. (Foto: All Over)


Se også: Engelsk avis: Peaches døde måske af frugt-diætSe også: Elisa Lykke: Peaches havde voldsom lyst til at leve Se også: Peaches var medlem af Scientology

Peaches Geldof døde mandag i sit hjem i Wrotham i Kent i England. Den døde kendis-datters jordiske rester er nu flyttet til Darent Valley Hospital i Dartfort, og det er her, doktor Peter Graham Jerreat i dag vil stå for ligsynet.

Alt efter hvad hans konklusion lyder på, vil politiet tage stilling til, om der skal foretages en yderligere politimæssig efterforskning af dødsfaldet.

Ifølge den britiske avis Daily Mail er der ikke er fundet noget afskedsbrev i Peaches Geldofs hjem. Avisen skriver desuden, at der heller ikke var spor af hårde stoffer i modellen og tv-værtens hus.

Selv om det stadig er småt med detaljer, spekuleres der på højtryk i de britiske medier. Her er tre teorier:

1/ Hjertesvigt som følge af graviditet og/eller alkohol-misbrug

Der spekuleres i, om dødsårsagen kan være den sjældne sygdom 'peripartum kardiomyopati', der er en tilstand, hvor symptomer på hjertesvigt optræder mellem sidste måned i svangerskabet og de første 5 måneder efter fødslen.

Peaches Geldof har desuden tidligere indrømmet at have taget kokain og i en periode festet gevaldigt igennem. Og både alkohol og narkotika kan fremprovokere hjerteproblemer. Hun hævder dog, at hun aldrig har været ude i et voldsomt misbrug.

2/ Anoreksi og bizar frugtjuice-kur

Den britiske avis Daily Mail skriver desuden, at det allerede blev konstateret i 2011, at Peaches Geldof i perioder udelukkende levede af frugtjuice i forbindelse med en meget streng diæt, hun fulgte for at tabe sig. Diætisten Cath Collins udtalte dengang:

- Peaches løber en ganske stor risiko for såkaldt dehydrering, som kan føre til akut hjertestop. Det er det, der slår anorektikere ihjel, forklarede diætisten Cath Collins.

3/ Sort magi og menneskeofring

Peaches var meget interesseret i de spirituelle sider af livet og blev medlem af sekten Scientology tilbage i 2007. Og i perioder har hun også vist interesse for sort magi.

Det er kommet frem, at Peaches sidste år ifølge theguardian.com var interesseret i trosretningen 'Thelema', der også er kendt under navnet OTO, en religion, der er baseret på sort magi og tidligere er blevet kædet sammen med hentydninger til menneskeofringer.

Peaches Geldof har ifølge avisen The Guardian fået tatoveret en hjerteformet OTO-tatovering, og hun lagde også et billede af en af OTO-kultens bøger ud på sin instagramprofil til sine 148.000 følgere.

Uden at komme med konkrete bud spekulerer flere britiske medier i, om der er en forbindelse mellem Peaches' interesse for det okkulte og hendes (indtil videre) uforklarlige dødsfald.

Der er endnu ikke fastsat en dato for begravelsen, men det ligger fast, at den kommer til at foregå i samme kirke - St Mary Magdalene i byen Davington - hvor hendes mor og far i sin tid blev gift, og hvor hendes mor - Paula Yates - i 2000 blev bisat.

Det var her, Peaches Geldof døde. (Foto: AP)
Det var her, Peaches Geldof døde. (Foto: AP)
Se også: Peaches’ sidste interview: Jeg vil aldrig svigte mine børnSe også: Ligsyn skal give svar på Peaches’ død

1 af 2 Det var her, Peaches Geldof døde. (Foto: AP)
2 af 2 Peaches Geldofs død er stadig et mysterium. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer