Avis: Peaches' søn var ved hendes lig

Peaches Geldofs døde med sin lille baby ved sin side

Peaches med sin lille søn, Phaedra. (Foto: Instagram)
Peaches med sin lille søn, Phaedra. (Foto: Instagram)

Det er den britiske avis, Daily Mail, der skriver, at Peaches Geldofs 11 måneder gamle baby, Phaedra, lå ved siden af hendes lig, da hun blev fundet død mandag eftermiddag i sit hjem i Wrotham, Kent, England.

Den 25-årige datter af musiker Bob Geldof passede sin yngste søn i hjemmet, men da hendes mand, Thomas Cohen, ikke kunne ringe hende op, bad han en ven tjekke huset. Og det var her, vennen gjorde det frygtelige fund. Avisen skriver ikke, hvem der er kilde til historien om, at Peaches lille søn var ved siden af sin døde mor.

Døde som sin mor
Peaches' mor, Paula Yates blev fundet død under lignende omstændigheder. Da hendes lig blev fundet i Notting Hill, London i 2000, legede Peaches' dengang fire-årige halvsøster Tiger Lily ved siden af.

Det er fortsat uklart, hvorfor Peaches Geldof døde så ung. Onsdagens ligsyn gav ikke svaret på, hvorfor den unge kvinde, der var mor til to helt små drenge, pludselig udåndede.

Se også: Politi stadig på bar bund i Peaches-dødsfald

Det var doktor Peter Graham Jerreat, der stod for ligsynet på Darent Valley Hospital i Dartfort, og liget af Peaches er nu frigivet.

- Vi kan bekræfte, at kroppen er blevet frigivet til familien, så de gå i gang med at arrangere begravelsen, siger Roger Hatch, der er talsmand for retsmedicinerne i North West Kent, til BBC.

Politiet betragter stadig Peaches Geldofs død som 'uforklarligt, men ikke mistænkeligt'.

Se også: Peaches’ sidste interview: Jeg vil aldrig svigte mine børn

Politiet oplyser, at man nu afventer resultat af den toksikologiske analyse, der blandt andet skal afsløre, om der var mistænkelige kemiske stoffer i Peaches blod.

Der kan gå flere uger, før resultaterne af disse prøver ligger klar.

Der er endnu ikke fastsat en dato for begravelsen, men det ligger fast, at den kommer til at foregå i samme kirke - St Mary Magdalene i byen Davington - hvor hendes mor og far i sin tid blev gift, og hvor Paula Yates - i 2000 blev bisat.

1 kommentar
Vis kommentarer