Vildbasse: Jeg er ikke skizofren

Skuespilleren Amanda Bynes har nok at kæmpe med, men skizofren er hun ikke

Amanda Byrnes har nok af problemer, men skizofreni er ikke en af dem. (Topfoto)
Amanda Byrnes har nok af problemer, men skizofreni er ikke en af dem. (Topfoto)

Skuespillerinden Amanda Bynes har haft masser af udfordringer at kæmpe med, siden hun i juli sidste år blev tvangsindlagt for at være ude af kontrol - men skizofreni er ikke en af dem.

Det slår en talsmand for den skandaleramte skuespillerinde nu fast over for People Magazine.

- Der har været en del spekulation omkring Amandas helbred, og derfor har hun bedt mig om at afvise visse rygter. Amanda lider ikke af skizofreni, og hun er aldrig blevet diagnosticeret med det, siger Bynes' talsmand, Tamar Arminak, til People.

Ikke på medicin
Han understreger, at den 27-årige skuespillerinde, som har været i behandling siden sin indlæggelse, angiveligt for hash-misbrug og bi-polar lidelse, ikke er på nogen form for medicin.

Se også: Hollywood-fruer: Sådan vil vi ha' sexSe også: Amanda får den 'langt ned i halsen'Se også: Flere saftige nøgenbilleder af Amanda

- Hun tager ingen medicin, men er opsat på at leve så sundt som muligt. Hun har ikke nogen historie med misbrug af alkohol og stoffer, og hun kan med stolthed sige, at hun ikke har røget marihuana i de sidste ni måneder, siger Arminak.

Amanda Bynes har, siden hun blev udskrevet, boet hjemme hos sine forældre i Los Angeles, hvor hun studerer mode på Fashion Institute of Design & Merchandising.

0 kommentarer
Vis kommentarer