Donnas mand indrømmer utroskab

Skuespilleren Dean McDermott indrømmer, at han har været Tori Spelling utro

Tori Spelling og Dean McDermott sammen på den røde løber i forbindelse med en fest hos Elton John. Nu har Dean McDermott indrømmet, at han har været sin kone utro. (Foto: AP)
Tori Spelling og Dean McDermott sammen på den røde løber i forbindelse med en fest hos Elton John. Nu har Dean McDermott indrømmet, at han har været sin kone utro. (Foto: AP)

De har efterhånden været meget igennem.

Realitystjernen Tori Spelling, der oprindeligt blev kendt som Donna i 'Beverly Hills 90210', og hendes mand, skuespilleren Dean McDermott, har været plaget af rygter om misbrug og utroskab gennem længere tid, og nu viser det sig, at de til dels har været sande.

- Det var min værste mareridt. Jeg var min kone utro. Jeg var ude af kontrol. Sex var min flugt, som det er med alkohol og stoffer, siger Dean McDermott i reality-serien 'True Tori' ifølge Female First.

Se også: Beverly Hills-stjernes mand skal på afvænning

Serien følger parret gennem en alvorlig krise i forholdet.

- Jeg kan aldrig give ham nok sex. Han vil aldrig blive lykkelig sammen med mig, svarer Tori Spelling efter sin mands udmelding og understreger, at hun er klar over, at forholdet muligvis ikke kan reddes.

Se også: Tori Spelling: Smidt ud af huset

Dean McDermott har tilbragt tid på en afvænningsklinik for at få behandlet sin afhængighed.

Parret har Liam på seks år, Stella på fem, Hattie på to og Finn på 18 måneder sammen.

Foto: AP og Cinetext Bildarchiv Kendte Hvad blev der af Donna Martin fra 'Beverly Hills 90210'?Tori Spelling sammen med Bryan Austin Green i deres roller som Donna og David i 'Beverly Hills 90201'. (Foto: Rues de Archives)
Tori Spelling sammen med Bryan Austin Green i deres roller som Donna og David i 'Beverly Hills 90201'. (Foto: Rues de Archives)


0 kommentarer
Vis kommentarer