Smuk Oscar-skuespiller: Jeg smuglede tequila

Skuespillerinden Anne Hathaway havde tequila i sin håndtaske, da hun mødte op til den glamourøse prisuddeling

Anne Hathaway gjorde årets Oscar-fest lidt hyggeligere med en flaske tequila. (Foto: AP)
Anne Hathaway gjorde årets Oscar-fest lidt hyggeligere med en flaske tequila. (Foto: AP)

En prisuddeling, som varer flere timer, kan virke langtrukken for nogle.

Skuespillerinden Anne Hathaway besluttede sig i hvert fald for at gøre Oscar-showet ekstra festligt i år ved at smugle tequila ind til prisuddelingen.

Se også: Skuespiller: Ingen trusser giver selvtillid

- Jeg har oplevet det et par gange, så i år besluttede jeg mig for at prøve noget nyt. Jeg fandt en lommelærke, som passede perfekt til min taske i størrelsen, og puttede tequila i den. Jeg havde en fantastisk aften, og det var en god icebreaker, siger skuespillerinden i tv-showet 'Live with Kelly and Michael'.

Hollywoodstjernen fortæller, at hun delte indholdet med kollegerne Joseph Gordon-Levitt, der blandt andet er kendt fra 'Inception' og '50/50', og Gabourey Sidibe, der er kendt fra den Oscar-nominerede film 'Precious'.

Anne Hathaway vandt en Oscar-pris for bedste kvindelige birolle. (Foto: AP) Film - 25. feb. 2013 - kl. 05:04 Anne Hathaway klippede håret – og fik en Oscar

Anne Hathaway har da også prøvet mere end de fleste i forbindelse med den prestigefyldte uddeling, da hun både har været vært for showet og vundet en statuette for bedste birolle i 2013.

Skuespillerinden blev verdenskendt, da hun havde hovedrollen i Disney-filmen 'Prinsesse eller ej' med blandt andet Julie Andrews på rollelisten.

Se også: TV-stjerne: Ingen gider være Oscarvært

0 kommentarer
Vis kommentarer