Sexede Katie Price på bikiniferie

Den storbarmede brite slænger sig i solen på Cape Verde

Katie Price er taget på ferie på Cape Verde, hvor hun med sin iøjenfaldne bikini og velformede krop formentligt får en del opmærksomhed. (Privatfoto)
Katie Price er taget på ferie på Cape Verde, hvor hun med sin iøjenfaldne bikini og velformede krop formentligt får en del opmærksomhed. (Privatfoto)

Otte måneder efter fødslen af sit fjerde barn har Katie Price atter en krop, som de fleste kvinder - uanset om de har født eller ej - formentligt ville give deres højre arm for. Og som de fleste mænd sender lange blikke efter...

Og Katie Price er som sædvanlig ikke bleg for at dele billeder af sine former med sine 1,8 millioner Twitter-følgere.

Se også: Brystbombe vil fryse sine æg nedSe også: Brystbombe hasteindlagt

For tiden er hun på solferie på ø-staten Cape Verde lidt vest for den afrikanske kyst sammen med i hvert fald to af sine fire børn.

35-årige Katie Price blev i august mor til en lille søn, Jett Riviera, der blev taget ved akut kejsersnit to måneder før terminen. Derudover har hun en datter på syv, Princess Tiaamii Crystal Esther, og to drenge, Junior Savva Andreas på ni og Harvey på 12.

Se også: Afpressede Katie Price med sexbillederSe også: Gravid Katie Price i smerte-helvede

Ferien til Atlanterhavs-øen, hvor hun hygger sig med ungerne på Tortuga Beach, er den første rejse for lille Jett Rivera, der angiveligt har det helt fint igen på trods af de kun syv måneder i sin mors mave.

Selvom der er tale om en familieferie delte Katie Price også et par billeder, der vist ikke er helt tilladte for børn.

Om brystbombens mand, Kieran Hayler, er med på bikiniferien, nævner hun ikke noget om på Twitter.

Se også: Enig med Katie: Kelly er en tyksakSe også: Katie Price lufter Babs & Nutte'Tanning my a*** off in Cape Verde', skrev Katie Price til dette billede på Twitter. (Privatfoto)
'Tanning my a*** off in Cape Verde', skrev Katie Price til dette billede på Twitter. (Privatfoto)
Se også: Se Kelly Brook uden en trevlEt enkelt billede af den velformede røv, var dog ikke nok, så kort efter fik de 1,8 millioner Twitter-fans endnu et. Og tak for det... (Privatfoto)
Et enkelt billede af den velformede røv, var dog ikke nok, så kort efter fik de 1,8 millioner Twitter-fans endnu et. Og tak for det... (Privatfoto)
Se også: Butler til Katie: Er du en pornostjerneTid til mor-datter-hygge var der dog også. Her slapper Katie Price af sammen med sin datter. (Privatfoto)
Tid til mor-datter-hygge var der dog også. Her slapper Katie Price af sammen med sin datter. (Privatfoto)
Se også: Katie Price træt af at stå med regningenLille Jett Rivera blev født to måneder for tidligt i august. Turen til Cape Verde er hans første rejse, forklarede Katie Price på Twitter. (Privatfoto)
Lille Jett Rivera blev født to måneder for tidligt i august. Turen til Cape Verde er hans første rejse, forklarede Katie Price på Twitter. (Privatfoto)
(Foto: AP/Tan Sang) Intl. kendte - 4. sep. 2012 - kl. 07:21 Helt til hest: Brystbombe vil med til OL

0 kommentarer
Vis kommentarer