Hun er ekstremt klog inde bag brysterne

Cameron Diaz skamroser sin unge kurvede britiske kollega Kate Upton

Cameron Diaz mener, at Kate Upton er usædvanligt klog inde bag brysterne.(Foto: Polfoto)
Cameron Diaz mener, at Kate Upton er usædvanligt klog inde bag brysterne.(Foto: Polfoto)

- Kate Upton er mere end bare en kvinde med nogle fantastiske bryster, siger den 41-årige Hollywood-stjerne Cameron Diaz til Hello! om sin unge 21-årige britiske kollega Kate Upton.

Se også: Kate Upton: Jeg elsker mine bryster

De to smukke skuespillerinder spiller overfor hinanden i filmen 'The Other Woman', der også har Nikolaj Coster-Waldau i den mandlige hovedrolle som charmøren Mark, der dater tre forskellige kvinder samtidigt, og det skal han selvfølgelig straffes for.

Se også: Nikolaj Coster-Waldau pisket af bikinimodel

Kate Upton er udover skuespilleriet kendt som en eftertragtet model, der blandt andet har arbejdet for Sports Illustrated. Og den 21-årige britiske model bliver rost i hele verden for sin fantastiske bikinikrop og sine flotte kvindelige kurver. Cameron Diaz vil imidlertig gerne understrege, at Kate Upton ikke bare er en fysisk skønhed. Hun er både klog og vis.

- Kate er simpelthen fantastisk. Og det er helt utroligt, hvad der gemmer sig inde bag hendes bryster. Hun er meget intelligent. Hurtigt i tanken. Hun ser alt med det samme. Hun glemmer aldrig noget. Hun udregner alt med utrolig hurtighed. Hun er kvik i replikken. Hun er som en pistolkugle. Kate er en fantastisk kvinde, siger Cameron Diaz.

Se også: Sexede Diaz: Jeg ser bedre ud end da jeg var 25Kate Upton er kendt for sin velformede krop. Hun har stået model for Sports Illustrated.(Foto: Storms Media Group)
Kate Upton er kendt for sin velformede krop. Hun har stået model for Sports Illustrated.(Foto: Storms Media Group)


.

1 af 2 Tre kvinder fra filmen 'The Other Woman'. Fra venstre Kate Upton, Cameron Diaz og Leslie Mann.(Foto: AP)
2 af 2 Cameron Diaz mener, at Kate Upton er usædvanligt klog inde bag brysterne.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer