Persbrandt dømt i narkosag: Her er hans straf

Den svenske Hævnen-skuespiller Mikael Persbrandt skal fem måneder i fængsel

Mikael Persbrandt. (Foto: Martin Lehmann)
Mikael Persbrandt. (Foto: Martin Lehmann)

Der koster den svenske skuespiller Mikael Persbrandt fem måneder bag tremmer, at han i maj sidste år købte 12 gram kokain.

Det har retten i Stockholm slået fast tirsdag.

Se også: Nye beviser i Persbrandts narkosag

50-årige Persbrandt, som blandt andet er kendt fra 'Hævnen' og snart er aktuel i Pernille Fischer Christensens 'En du elsker', har hele vejen igen nægtet at have bestilt stofferne af en narkobande, som blev optrevlet sidste år.

Men den købte retten altså ikke.

Se også: Mikael Persbrandt: Mit privatliv rager ikke nogen

10 andre var også tiltalt i sagen, hvor det bærende bevis var telefonaflytninger.

- Han tog de 12 laks, lød det blandt andet på en af optagelserne, hvor bagmændene diskuterer deres kunder og nævner Persbrandts navn.

Skuespilleren modtog angiveligt kokain på kredit, men det var ikke noget problem, fremgik det af aflytningen.

- Han har altid betalt før, og han har givet dvd-film i gaver, lød det på båndet.

49-årige Mikael Persbrandt, der har flere narkodomme på straffeattesten, risikerer nu han at føje en ganske alvorlig en til samlingen. Foto: All Over Kendte Her er alle Persbrandts bommerter

Et andet bevis mod Persbrandt var sms'er og opkald foretaget mellem skuespillerens telefon og en af mændene i narkobanden. Det forsøgte den 50-årige Hævnen-skuespiller at bortforklare med, at han havde lånt sin telefon ud.

- Jeg har 4-5 telefoner og bruger dem alle. Jeg har ingen kode på telefonerne. Når jeg er hjemme, ligger de hulter til bulter, lød hans forklaring.

Se også: Persbrandt anklaget i narkosag

Det er ikke første gang, narkotika får den svenske skuespiller i fedtefadet. To gange tidligere er Mikael Persbrandt blevet stoppet af politiet, mens han har været narkopåvirket - men begge gange er han sluppet med en bøde.

0 kommentarer
Vis kommentarer