Pinlig fejl på forsiden af Rolling Stone

Det amerikanske magasin har lavet en fejl i USAs forfatning

Julia Louis-Dreyfus er på forsiden af Rolling Stone, men der er en pinlig fejl. (Foto: Rolling Stone Cover)
Julia Louis-Dreyfus er på forsiden af Rolling Stone, men der er en pinlig fejl. (Foto: Rolling Stone Cover)

Nogen må have sovet i historietimen på det amerikanske magasin Rolling Stone. I hvert fald har man ikke helt styr på den amerikanske forfatning på bladet.

I den seneste udgave har magasinet skuespillerinden Julia Louis-Dreyfus forsiden. Skuespillerinden poserer nøgen med den amerikanske forfatning tatoveret på ryggen, og på hendes lænd figurer en underskrift af John Hancock.

En meget fin tanke, men der er bare et problem. Hancock underskrev ikke den amerikanske forfatning, men derimod uafhængighedserklæringen.

Se også: Rihanna ser rapper igen<br /><br /><p>Rolling Stone har forsøgt at forklare brøleren med, at uafhængighedserklæringen var blevet trykt på den anden side, og at der ikke var plads til alle underskrifterne, skriver Huffington Post.</p><a id="_6150625f-eea6-4391-a56e-30e3dfa79bc5" href="https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article4728667.ece">James Blunts bedste twitter-hævn</a><br /><br /><p>Forsidekvinden Julia Louis-Dreyfus har da også en kommentar til fejlen på forsiden.</p><p>- John Hancock var ikke en del af tatoveringen. Den har været der siden fødslen. Billede fra 1962 beviser det, skriver komikeren på sin Twitterprofil og vedhæfter et billede af sig selv som baby med en Hancock-underskrift over numsen.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p><a href="https://twitter.com/search?q=%23TBT&amp;src=hash">#TBT</a> John Hancock not part of tattoo.It is a birthmark.1962 photo is proof. Apologies 2 <a href="https://twitter.com/RollingStone">@RollingStone</a><a href="https://twitter.com/search?q=%23crackexcuse&amp;src=hash">#crackexcuse</a><a href="http://t.co/h9fYXGqBSo">pic.twitter.com/h9fYXGqBSo</a></p>— Julia Louis-Dreyfus (@OfficialJLD) <a href="https://twitter.com/OfficialJLD/statuses/454325310347943936">April 10, 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><br /><br /><a id="_572e62ad-13b2-4256-90ca-95c60658b8b6" href="https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article4728939.ece">Daft Punk fyrer den af sammen med Stevie Wonder</a><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer