Mr. Bean fyrede konen: Faldt for 28 år yngre kvinde

Den britiske skuespiller Rowan Atkinson forlod efter 24 års ægteskab sin kone og sine børn til fordel for en ung skuespillerinde - se Mr. Beans nye kæreste her

Rowan Atkinson faldt pladask for en kollega, der er 28 år yngre end ham selv. Nu skal han skilles fra konen.(Foto: AP)
Rowan Atkinson faldt pladask for en kollega, der er 28 år yngre end ham selv. Nu skal han skilles fra konen.(Foto: AP)

For et par måneder siden kom det frem, at den 59-årige britiske skuespiller Rowan Atkinson, som hele verden især kender som Mr. Bean, går fra sin kone Sunetra, efter at have været sammen i 24 år. Nu afslører den britiske avis The Sun, at bruddet skyldes, at Rowan Atkinson er blevet forelsket i sin 28 år yngre kollega, teaterskuespilleren Louise Ford, der med sine 31 år er næsten halvt så gammel som 'Mr. Bean'.

Rowan Atkinson mødte Louise Ford sidste år under opsætningen af teaterstykket 'Quartermaine's Terms' på Wyndhams Teater i London, hvor de spillede overfor hinanden i rollerne som ST. John Quatermaine og Anita Manchip.

Se også: Mr. Bean som Mr. Bond - for børnSe også: Mr. Bean slippes løs i Le MansHer kigger Rowan Atkinson på sin nye kæreste Louise Ford i teaterstykket 'Quartermaines Terms'. Ude til højre er det skuespilleren Malcolm Sinclair.(Foto: Polfoto)
Her kigger Rowan Atkinson på sin nye kæreste Louise Ford i teaterstykket 'Quartermaines Terms'. Ude til højre er det skuespilleren Malcolm Sinclair.(Foto: Polfoto)


God kemi fra starten
Ifølge The Sun var der straks god kemi og kærlighed imellem parret, der begge er komikere.

– Rowan og Louise blev straks tiltrukket af hinanden. Det begyndte som et nært venskab, men udviklede sig til et forhold, siger en kildte til The Sun.

Rowan Atkinsons kone Sunetra er efter sigende ulykkelig efter bruddet med sin partner i 24 år.

Se også: Blackadder døde aldrig: fabler om nye afsnit

Rowan Atkinson kommer dog ikke til at mangle penge, selv om han angiveligt skal igennem en dyr skilsmisse. Han har nemlig med rollen som Mr. Bean og roller i film som f.eks. 'Blackadder' tjent ca. 700 millioner kroner. Han er kendt for at værne om privatlivets fred og nægter konsekvent at udtale sig om sin familie, konen Sunetra, datteren Lily på 19 år og sønnen Ben på 20 år.

Se også: Se Mr. Beans sexede datterRowan Atkinson ses her med sin kone Sunetra ved prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall.(Foto: AP)
Rowan Atkinson ses her med sin kone Sunetra ved prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall.(Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer