Peaches bisættes i påsken

Mandag siger familien et sidste farvel til Peaches Geldof ved en privat ceremoni

Peaches døde den 7. april. (Foto: All Over Press)
Peaches døde den 7. april. (Foto: All Over Press)

Præcis to uger efter sin død bliver Peaches Geldof bisat. Det sker på mandag i St. Mary Magdalene og St. Lawrence-kirken i Davington, hvorfra også Peaches’ mor, Paula Yates, blev bisat for 14 år siden.

Se også: Peaches lig frigivet

Familien har valgt, at det bliver et helt privat sidste farvel til den 25-årige tv-personlighed, der efterlader sig to helt små sønner, Astala på knapt to år og Phaedra på 11 måneder, sin mand Thomas Cohen, tre søstre og så sin verdensberømte far, Bob Geldof.

Bisættelsen af Peashes bliver på mange punkter en kopi af hendes mors, der døde i 2000, da Peaches var 11 år.

Se også: Peaches aske spedes i barndomshaven

Ifølge flere engelske medier vil Bob Geldof holde en tale i kirken for sin afdøde datter – præcis som han gjorde, da Paula Yates døde. Og Peaches’ aske vil efterfølgende blive i Davington-klostrets have, som det skete med hendes mors aske.Peaches Geldof døde i sit hjem i Wrotham. (Foto: AP)
Peaches Geldof døde i sit hjem i Wrotham. (Foto: AP)


St. Mary Magdalene og St. Lawrence-kirken, der stammer fra 1153, har desuden dannet ramme om flere bryllupper i Geldof-familien. Bob Geldof og Paula Yates blev gift her, og Peaches Geldofs bryllup med Thomas Cohen stod også i kirken i 2012.

Se også: Politi stadig på bar bund i Peaches-dødsfald

Det er stadig uklart, hvorfor 25-årige Peaches Geldof pludselig døde for knapt to uger siden. Ligsynet gav ikke svaret, og nu venter familien på resultaterne af en undersøgelse for giftstoffer i Geldofs krop, da de muligvis kan forklare det mystiske dødsfald.

0 kommentarer
Vis kommentarer