Sexet sangerinde erstatter Aguilera i 'The Voice'

Christina Aguilera er gravid og kan ikke være med i programmet. Derfor skal Gwen Stefani nu overtage hendes plads i dommerpanelet

Christina Aguilera kan ikke være dommer i den nye sæson af tv-programmet 'The Voice', da hun venter sin anden søn (Foto: AP).
Christina Aguilera kan ikke være dommer i den nye sæson af tv-programmet 'The Voice', da hun venter sin anden søn (Foto: AP).

33-årige Christina Aguilera er gravid med sit andet barn og kan af den grund ikke være dommer i den nye sæson af tv-programmet 'The Voice' i USA.

Derfor har folkene bag programmet måttet finde en afløser for den populære sangerinde, og man må sige, at de er kommet op med arvtager, der ligesom Aguilera er et internationalt kendt navn.

Se også: Sangerinde giver søn rockstjerne-navn

Der er nemlig tale om den 44-årige 'No Doubt'-sangerinde Gwen Stefani, der i februar fødte sin tredje søn, Apollo. Det skriver TMZ.com.Gwen Stefani er klar til opgaven som dommer i 'The Voice' (Foto: AP).
Gwen Stefani er klar til opgaven som dommer i 'The Voice' (Foto: AP).


(Foto: AP).

Til juni er hun klar til at udfylde rollen som dommer, når optagelserne til den syvende sæson af talentshowet går i gang.

Se også: Christina Aguilera: Hovsa jeg er gravid igen

Kun til låns
Det bliver dog kun i en enkelt sæson, at Gwen Stefani skal agere dommer i programmet .

Når den ottende sæson skal optages, vil Aguilera nemlig igen sidde på den karakteristiske røde stol.

Udover Stefani vil dommerpanalet i den syvende sæson bestå af Maroon 5-forsangeren Adam Levine, country-sangeren Blake Shelton og Pharrell Williams, som erstatter CeeLo Green.

1 af 2 Gwen Stefani skal ifølge TMZ.com være dommer i den nye sæson af talentshowet 'The Voice'. (Foto: AP).
2 af 2 Christina Aguilera kan ikke være dommer i den nye sæson af tv-programmet 'The Voice', da hun venter sin anden søn (Foto: AP).
0 kommentarer
Vis kommentarer