Lohan indrømmer: Jeg har knaldet Timberlake og Efron

Da Lindsay Lohans liste over kendte sexpartnere blev lækket til pressen, nægtede hun at have kendskab til den. Nu har hun ændret mening

Lindsay Lohan har været på 36 kendte mænd. (Foto: All Over Press)
Lindsay Lohan har været på 36 kendte mænd. (Foto: All Over Press)

- Det er virkelig uheldigt.

Sådan lyder det fra den kontroversielle skuespillerinde Lindsay Lohan, efter hun har bekræftet, at hun holdt en liste med sine kendte sexpartnere.

Se også: Lindsay Lohan afslører sine elskere

På listen finder man en række prominente skuespillere fra Hollywood, heriblandt Aston Kutcher, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell og Orlando Bloom.

Da det amerikanske tabloidmedie InTouch Weekly sidste måned publicerede en håndskreven liste med i alt 36 navne, nægtede Lohan har have nogen relation til listen.

Se også: Lindsay Lohan i sexet badedragt

Men i torsdagens udgave af det amerikanske talkshow 'Watch What Happens Live' indrømmede hun dog at have forfattet listen som et led i sit forløb på en afvænningsklinik sidste år. Det skriver Toronto Sun.

- Det var mit femte step i AA (Anonyme Alkoholikere). Og nogle må have taget et billede af listen, da jeg flyttede hus. Det er en meget personlig ting, så det er virkelig uheldigt, lyder det fra den skandaleramte skuespillerinde.

Se også: Lohan viser bryster - og der er billeder!

27-årige Lindsay Lohan vil ifølge Toronto Sun diskutere skandalen i dens fulde længe under sin to timer lange doku-serie, 'Lindsay', der bliver vist i USA søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer