TV: Peaches Geldof bisat i helt speciel kiste

Mange sørgende ankom til den kirke, hvor 25-årige Peaches Geldof blev bisat i dag

Peaches Geldof blev bisat i denne helt specielle kiste. Foto: PA
Peaches Geldof blev bisat i denne helt specielle kiste. Foto: PA

Ude foran kirken St Mary Magdalene & St Lawrence har lokalbefolkningen fra Davington samlet sig om skiltet 'You are welcome'. Landsbyen i det sydlige England var nemlig samlingspunktet i dag, da Peaches Geldof blev bisat.

Inde bag dørene blev ceremonien dog afholdt privat for nærmeste venner og familie.

Alligevel nåede offentligheden at få et glimt af den blåmalede kiste, hvor den 25-årige Peaches, tidligere model og tv-vært, nu ligger. Kisten er udsmykket med blomster langs siden og et billede af Geldof-familien på bagsiden.

'I don't like Mondays' hittede faderen, Bob Geldof, med gruppen Boomtown. Det må siges at være en meget sigende titel på netop i dag, hvor han har sagt et sidste farvel til sin 25-årige datter.

Det skete i samme kirke, hvor han også døbte sin datter og sagde farvel til sin afdøde kone, Peaches moder.

Det har forlydt, at Bob Geldof ville holde en tale ved bisættelsen.

Blot to år efter, at Bob Geldof holdt tale for Peaches i forbindelse med hendes bryllup med Thomas Cohen, som også var til stede i kirken sammen med deres to sønner.

Det er stadig et mysterium, hvorfor Peaches Geldof døde 7. april i sit hjem i Wrotham. Ejendommen, hvor hun boede med sin mand og to børn, blev ellers kaldt 'Det perfekte hjem', men idyllen varede kun seks måneder for Peaches.

Der er endnu ikke kommet en rapport, der skal fastslå, om Peaches Geldof havde giftstoffer i blodet, da hun døde. Politiet fra byen Kent har tidligere sagt, at 'det er en uforståelig pludselig død'.

Blomster foran kirken
På en af buketterne foran kirken, står der 'Shine bright like a diamond. R.I.P Peaches' til den smukke afdøde model og tv-vært. Selv om flere måske forbinder citatet med musikeren Rihanna, så vides det ikke, hvem blomsterne kommer fra.

Men der var flere berømtheder, som var mødt op for at sige farvel til Peaches Geldof, herunder musiker og tv-stjerne Jools Holland, der var en af de første, som mødte op i kirken. Også Kate Moss mødte op til ceremonien og tidligere Rolling Stones-bassist Bill Wyman.

1 af 3 I dag hylder lokale, men også berømtheder den 27-årige afdøde Peaches Geldof. (Foto: PA)
2 af 3 Peaches Geldof blev 25 år. Foto: AP
3 af 3 Peaches Geldof blev bisat i denne helt specielle kiste. Foto: PA
0 kommentarer
Vis kommentarer