Tidligere barnestjerne er mor for anden gang

Skuespillerinden Drew Barrymore har født en lille pige

Drew Barrymore er nu mor til to små piger. (Foto: AP)
Drew Barrymore er nu mor til to små piger. (Foto: AP)

Den tidligere Charlie's Angel, Drew Barrymore, kommer til at skulle se til andet end filmskurke i den kommende tid. Barrymore er nemlig blevet mor til en lille pige.

Se også: Hollywood-stjerne er gravid igen

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag er blevet forældre til vores anden datter, Frankie Barrymore Kopelman. Olive har fået en lillesøster, og alle er raske og glade, siger Barrymore og hendes mand, Will Kopelman, i en meddelelse til ABC News.

Den 39-årige skuespillerinde har allerede datteren Olive på 19 måneder og har tidligere udtalt, at parret blandt andet valgte at få et barn mere, fordi de ønskede, at Olive skulle vokse op med en bror eller en søster.

Se også: Drew Barrymore er blevet mor til en lille pige

Barrymore begyndte at danne par med kunstrådgiveren Will Kopelman i 2011. Parret blev gift i 2012, hvor blandt andre Reese Witherspoon og Cameron Diaz var gæster ved brylluppet.

Drew Barrymore medvirkede i sin første film allerede som 3-årig, men fik sit store gennembrud i filmen 'E.T'., hvor hun spillede Gertie. Den tidligere berømmelse var årsagen til, at Barrymore kom på afvænning førte gang som 13-årig.

Se også: Barrymore vil vise E.T. til sin datter

0 kommentarer
Vis kommentarer