Afviser rygter: Jeg dater ikke Tom Cruise

Laura Prepon fortæller i interview, at hun ikke er sammen med 'Top Gun'-skuespilleren

Laura Prepon afviser, at hun skulle date 51-årige Tom Cruise. (Foto: All Over)
Laura Prepon afviser, at hun skulle date 51-årige Tom Cruise. (Foto: All Over)

I sidste uge var det meste af Hollywood ikke i tvivl:

Tom Cruise havde fundet sig en ny kæreste efter bruddet fra Katie Holmes for snart to år siden.

Se også: Er hun fru Cruise nummer fire?

Den nye udkårne skulle være 'Orange Is the New Black'-skuespilleren Laura Prepon, der også er kendt fra 'That 70's Show'.

Begge er medlem af Scientology, og de skulle ifølge New York Post's Page Six have datet siden efteråret.

Se også: Tilsvining af Tom Cruise koster dyrt

Nu står Laura Prepon frem og afviser alle rygter:

- Det er sjovt, for når folk ikke ved andet, så finder de bare på ting, som at jeg åbenbart dater Tom Cruise for tiden, siger hun til Sheknows.com og tilføjer:

- Og åbenbart vil han ikke have, at jeg laver serien ('Orange Is the New Black', red.), fordi jeg spiller en lesbisk kvinde, og jeg er medlem af Scientology. Det er ikke rigtigt. Hvor får de i det hele taget sådan noget fra? Jeg forstår det ikke.

Se også: Scientologi får millionbøde for at lokke medlemmer

34-årige Laura Prepon forklarer, at mange tror, at Scientology er modstander af homoseksuelle. Ifølge hende er det ikke tilfældet.

- Jeg er en stor tilhænger af LGBT-miljøet (bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, red.), siger hun.

- Jeg skal til GLAAD Awards (priser, der bliver uddelt til underholdningsbranchen og medier for fair og inkluderende fremstilling af LGBT-miljøet, red.) om et par uger. Jeg deltog i menneskerettighedskampagnen. Jeg fløj til San Francisco og gjorde alt det her og vandt en pris for at være en heteroseksuel kvinde, der spiller en lesbiske kvinde foran kameraet. Jeg er en stor supporter af LGBT, og de er en fantastisk fan-gruppe.

Ifølge Huffington Post afviser en talsmand for Tom Cruise, at Laura Prepon og Tom Cruise nogensinde skulle have mødt hinanden.

Se også: Cruise bruger 12 mio. om året på datterens sikkerhedRygterne om at Tom Cruise skulle være sammen med 34-årige Laura Prepon er ifølge skuespillerinden ikke sande. (Foto: AP)
Rygterne om at Tom Cruise skulle være sammen med 34-årige Laura Prepon er ifølge skuespillerinden ikke sande. (Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer