Se hvem Richard Gere nu dater

Den 64-årige skuespiller, som sidste september gjorde en ende på sit 11 år lange ægteskab med Carey Lowell, dater nu en 'Top Chef'-vært

Richard Gere er faldet for 43-årige Padma Lakshmi. (Foto: AP)
Richard Gere er faldet for 43-årige Padma Lakshmi. (Foto: AP)

Richard Gere begyndte for nylig at date 'Top Chef'-værten, 43-årige Padma Lakshmi.

Det kommer, efter at han sidste september blev skilt fra sin kone gennem 11 år, 52-årige Carey Lowell.

Se også: Richard Gere skal skilles

- De har stille og roligt tilbragt noget tid sammen. Det er altsammen meget nyt, og det skete, mens han var ved at filme i New York, siger en kilde til New York Post.

En anden insider fortalte UsMagazine.com:

- Det startede for nylig, og det er meget stiile og roligt. Det er meget nyt. Jeg vil ikke engang gå så langt at kalde dem et par. De dater. Det er første gang, at Padma dater nogen siden Teddy (Forstmann, EB), og det er noget som hun har nærmet sig meget, meget delikat. De er bare ved at lære hinanden at kende. De har det bare sjovt.Padma Lakshmi nærmer sig stille og roligt Richard Gere. (Foto: AP)
Padma Lakshmi nærmer sig stille og roligt Richard Gere. (Foto: AP)


Homer Gere
Richard, der har sønnen Homer, 14 år, med Carey, filmer for tiden 'Time Out of Mind' i New York. Det er et drama om en mand, der søger husly, da han mister boligmuligheder og prøver at genforenes med sin fremmedgjorte datter.

Se også: Lavede frivillig brystsmutter foran Richard Gere

Padma er tidligere model og var gift med Salman Rushdie i tre år indtil 2007. Derefter datede hun milliardæren Teddy Forstmann indtil han døde af kræft i hjernen i 2011 i en alder af 71 år.Padma Lakshmi har tidligere været gift med Salman Rushdie. (Foto: AP)
Padma Lakshmi har tidligere været gift med Salman Rushdie. (Foto: AP)


Hun har den treårige datter, Krishna Thea Lakshmi-Dell, med Adam Dell, der har en masse risikovillig kapital og desuden er bror til computer-mageren Michael Dell.

Richard Gere var også gift med Cindy Crawford i fire år indtil 1995.

0 kommentarer
Vis kommentarer