Kate Upton skjuler brysterne

21-årige Kate Upton skjulte brysterne på den røde løber, mens 41-årige Cameron Diaz viste dem frem

Kate Upton var iklædt en blomsterbesat grå kjole uden nedringning, der sad stramt til hendes krop og næsten ikke gjorde plads til barmen.(Foto: AP)
Kate Upton var iklædt en blomsterbesat grå kjole uden nedringning, der sad stramt til hendes krop og næsten ikke gjorde plads til barmen.(Foto: AP)

Den barmfagre Kate Upton blev berømt for at vise sin kurvede krop frem på forsiden af det kendte amerikanske magasin Sports Illustrated Swimsuit Issue. Men da hun for nylig var til gallapremiere på filmen 'The Other Woman' i Los Angeles, gjorde den 21-årige model og skuespillerinde alt for at skjule sine bryster, mens hendes 20 år ældre kollega Cameron Diaz til gengæld viste dem frem i sin nedringede kjole.

Måske forsøgte Kate Upton at fremtræde en smule mere seriøst i forbindelse med sin første rolle nogensinde i en stor Hollywood-film.

Se også: Hun er ekstremt klog inde bag brysterneLeslie Mann, den ekstremt nedringede Cameron Diaz og Kate Upton poserer for pressen i Los Angeles.(Foto: AP)
Leslie Mann, den ekstremt nedringede Cameron Diaz og Kate Upton poserer for pressen i Los Angeles.(Foto: AP)


Kate Upton var iklædt en blomsterbesat grå kjole uden nedringning, der sad stramt til hendes krop og næsten ikke gjorde plads til barmen. Mens Cameron Diaz var iklædt en sort fræk kjole, der var nedringet næsten helt ned til navlen.

Se også: Cameron Diaz om kollega: Mere end kun bryster

I filmen spiller danske Nikolaj Coster-Waldau i øvrigt hovedrollen som en ægtemand til skuespillerinden Leslie Mann, men han er utro både med Cameron Diaz og Kate Upton. Det ender med et vaskeægte hævn-orgie, hvor de tre kvinder slår sig sammen for at få skovlen under Coster-Waldaus karakter. Stakkels Waldau.Leslie Mann, Cameron Diaz og Kate Upton slår sig sammen for at hævne sig mod danske Nikolaj Coster-Waldau i filmen 'The Other Woman'.(Foto: PR Foto)
Leslie Mann, Cameron Diaz og Kate Upton slår sig sammen for at hævne sig mod danske Nikolaj Coster-Waldau i filmen 'The Other Woman'.(Foto: PR Foto)
Se også: Kate Upton: Jeg elsker mine brysterSe også: Nikolaj Coster-Waldau pisket af bikinimodel21-årige Kate Upton har på ganske kort tid fået status som en af verdens mest sexede kvinder, og man forstår hvorfor.(Foto: All Over Press)
21-årige Kate Upton har på ganske kort tid fået status som en af verdens mest sexede kvinder, og man forstår hvorfor.(Foto: All Over Press)


1 af 7 Kate Upton skriver autografer i forbindelse med sin første filmrolle nogensinde i Hollywood-filmen 'The Other Woman'..(Foto: AP)
2 af 7 Smukke Kate Upton.(Foto: All Over Press)
3 af 7 Lækre Upton skyder brystet frem.(Foto: All Over Press)
4 af 7 Cameron Diaz skriver autografer iført sin ekstemt nedringede sorte kjole.(Foto: All Over Press)
5 af 7 Smukke Diaz.(Foto: AP)
6 af 7 En populær kvinde. Cameron Diaz hilser på pressen.(Foto: AP)
7 af 7 Kate Upton var iklædt en blomsterbesat grå kjole uden nedringning, der sad stramt til hendes krop og næsten ikke gjorde plads til barmen.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer