Reality-deltager død ved paragliding

Den 32-årige amerikanske deltager i 'The Bachelorette', Eric Hill, er død under tragiske omstændigheder

Eric Hill ses her med Andi Dorfman, der har 25 unge mænd at vælge imellem i 'The Bachelorette'. (Foto: All Over Press)
Eric Hill ses her med Andi Dorfman, der har 25 unge mænd at vælge imellem i 'The Bachelorette'. (Foto: All Over Press)

En af deltagerne i det populære amerikanske datingprogram 'The Bachelorette' døde den 23. april i en tragisk paraglideulykke.

Eric Hill, der kæmper om at vinde Andi Dorfmans hjerte i 'The Bachelorette 10', som har premiere på ABC midt i maj, paraglidede den 20. april i bjergene ved Draper, Utah, da han røg ind i turbulens. Den 32-årige sportsmands skærm kollapsede, og han blev kastet ind i bjergsiden.

Eric Hill døde onsdag af sine kvæstelser efter at have ligget i koma. Det oplyser realitydeltagerens familie.

'The Bachelorette' har kørt i årevis i USA, og de tidlige sæsoner af datingprogrammet har også været vist herhjemme på Kanal 4 under navnet 'Jagten på drømmemanden' - og det modsatte 'Jagten på drømmekvinden'.

Sorteres fra
Programmet 'The Bachelorette' går ud på, at en kvinde møder 25 giftefærdige, unge mænd for første gang, inden de alle bliver sorterert fra én efter én - indtil kun to står tilbage. Herefter ender det med forlovelse for den ene mand, mens den anden må tage hjem med et brudt hjerte.

Angiveligt var der god kemi mellem Eric Hill og Andi Dorfman, og det forlyder, at han var den første af ungkarlene, der fik en alenedate med smukke Andi.

Det er første gang, at en deltager dør, inden programmet vises, og ABC har endnu ikke offentliggjort, om redigeringen af programmet ændres efter dødsfaldet.

Vært på showet, Chris Harrison, har dog kondoleret på twitter.



<br /><br /><br /><br /><img id="_74023dfa-8c12-4aef-9612-2aa5b7edb1be" src="https://ekstrabladet.dk/migration_catalog/article4698509.ece/image_binary/Bacehlorette1" alt="Bacehlorette1" /><br /><br />
1 af 2 Andi Dorfman har tidligere deltaget i 'The Bachelor', men hun svinede ungkarlen til, før hun selv forlod programmet - stadig som single. Herefter tilbød ABC hende at blive den næste 'Bachelorette'. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Eric Hill ses her med Andi Dorfman, der har 25 unge mænd at vælge imellem i 'The Bachelorette'. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer