Advokatfirma afslører Clooneys bryllupsplaner

Rygterne har svirret, og parret selv holder mund. Men nu har George Clooneys kommende kones firma delt den glade bryllupsnyhed

George Clooney er angiveligt klar til at binde sig igen. (Foto: AP/Evan Agostini).
George Clooney er angiveligt klar til at binde sig igen. (Foto: AP/Evan Agostini).

De har endnu ikke selv fortalt offentligheden om den lykkelige begivenhed, men nu tyder alt på, at den er god nok: George Clooney kan snart kalde sig en gift mand.

Mens han og hans kæreste, advokaten Amal Alamuddin, selv går ganske stille med dørene, har luften svirret af rygter om, at de to skulle være på vej til at lade sig vie. For nylig er Amal Alamuddin blevet set med en stor diamantring på fingeren, og skal man tro det advokatfirma, hvor hun arbejder, så varer det ganske rigtigt ikke længe, før hun kan kalde sig fru Clooney.Amal Alamuddin kan snart kalde sig fru Clooney. (Foto: Twitter).
Amal Alamuddin kan snart kalde sig fru Clooney. (Foto: Twitter).


I en pressemeddelelse lykønsker firmaet nemlig parret med forlovelsen. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Advokaterne og personalet hos Doughty Street Chambers vil gerne sende deres bedste ønsker og sige tillykke til frøken Amal Alamuddin og hr. George Clooney med deres forlovelse, står der i e-mailen, der altså bekræfter de rygter, der har svirret.

Se også: Medie: George Clooney er blevet forlovet

George Clooney har ellers nægtet, at han nogensinde ville lade sig gifte igen. Han blev i 1993 skilt fra Talia Balsam, men nu er han altså klar til at lade sig binde igen.

George Clooney er 52 år, mens Alamuddin er 36.

0 kommentarer
Vis kommentarer