Beyonce i bikini: Har hun brugt photoshop?

Ifølge flere af sangerindens Twitter-følgere er lårbasserne kommet under kærlig behandling på billedet

Flere fans af Beyonce har beskyldt hende for at have photoshoppet dette billede, hvor hun spiller golf i bikini. (Privatfoto)
Flere fans af Beyonce har beskyldt hende for at have photoshoppet dette billede, hvor hun spiller golf i bikini. (Privatfoto)

Beyonce får travlt, hvis hun har tænkt sig at svare alle de fans, der tror, at hun har photoshoppet et bikini-billede. Det er lårbasserne, der ifølge flere fans har fået en tur.

32-årige Beyonce delte torsdag et billede af sig selv, hvor hun skal til at slå til en golfbold på en bane i den Dominikanske Republik. Men det er nu ikke hendes golfevner, der har gjort, at billedet bliver lystigt kommenteret.

Se også: Pop-babe frygtede Beyoncé

En fan, der skriver under navnet Maria Bee, skriver blandt andet:

- Virklig Beyonce? Vi er alle sammen vilde med dine tykke lår. Der er INGEN grund til at photoshoppe et hul ind mellem lårene her.

Mange mener, at Beyonce har brugt 'clone stamp'-værktøjet for at få sine lår til at synes mindre på billedet, som du kan se nærmere på herunder.

Se også: Guldfugl er dobbelt så rig som BeyoncéFans af Beyonce diskuterer på de sociale medier, om sangerinden har photoshoppet sine lår tyndere på dette billde. (Privatbillede)
Fans af Beyonce diskuterer på de sociale medier, om sangerinden har photoshoppet sine lår tyndere på dette billde. (Privatbillede)


En anden Twitter-følger, under navnet Jessica Wakeman, kommenterede:

- Med hendes penge burde Beyonce være i stand til at betale nogen, der er bedre til Photoshop.

Se også: Beyoncé med pivfræk musikvideo

Beyonces 'Mrs Carter'-verdensturné sluttede for et par uger siden, og derfor var det nu tid til at tage på ferie med manden Jay Z og datteren Blue Ivy.Beyonce på golfbanen - på dette billede er der ingen beskyldninger om brug af Photoshop. (Privatfoto)
Beyonce på golfbanen - på dette billede er der ingen beskyldninger om brug af Photoshop. (Privatfoto)


0 kommentarer
Vis kommentarer