Bob Geldof gifter sig efter datters dødsfald

Musikeren Bob Geldof mistede for nylig sin datter - nu gifter han sig med sin kæreste for at få glæden tilbage i sit liv

Bob Geldof gifter sig. (Foto: AP)
Bob Geldof gifter sig. (Foto: AP)

Det er under en måned siden, at musikeren og manden bag Live Aid, Bob Geldof, mistede sin datter Peaches. Hun døde i sit hjem og blev kun 25 år gammel.

For at komme sig over sorgen ved at miste sin datter har Geldof nu friet til sin kæreste, Jeanne Marine. Og hun sagde ja, fortæller Marines gode ven, Jerry Hall, til Daily Mail.

Se også: Peaches død: Hvor blev stofferne af?

- Bob og Jeanne har været igennem helvede, men de er fast besluttede på, at der skal komme noget positivt ud af datterens død. Efter alt det sørgelige har vi brug for noget andet at fokusere på. Noget, som bringer glæde og lys, siger Jerry Hall.

62-årige Bob Geldof og 49-årige Jeanne Marine har været kærester i 18 år, efter de mødte hinanden til et middagsselskab i Paris. Men det er altså først nu, at parret har valgt at give hinanden ring på fingeren.

Se også: Peaches Geldof døde angiveligt af overdosis

Den aldrende musiker var tidligere gift med tv-stjernen Paula Yates, som også var mor til den nu afdøde datter Peaches Geldof.

I år 2000 døde Yates af en heroin-overdosis. Meget tyder på, at hendes datter Peaches Geldof døde på samme måde, men dødsårsagen er endnu ikke bekræftet.

Se også: TV: Peaches Geldof bisat i helt speciel kistePeaches Geldof døde i sidste måned. (Foto: AP)
Peaches Geldof døde i sidste måned. (Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer