Victorias Secret-model skal skilles

Den smukke supermodel Adriana Lima og hendes mand, den serbiske basketballspiller Marko Jaric skal skilles

Den brasilianske supermodel Adriana Lima, venstre, ses her sammen med den tidligere brasilianske fodboldstjerne, Ronaldo, ved FIFA's Ballon d'Or 2013. Foto: AP
Den brasilianske supermodel Adriana Lima, venstre, ses her sammen med den tidligere brasilianske fodboldstjerne, Ronaldo, ved FIFA's Ballon d'Or 2013. Foto: AP

Så er der godt nyt til alle de ungkarle, som har et godt øje til den brasilianske supermodel Adriana Lima.

Hun er nemlig single igen, efter at hun og hendes mand besluttede sig for at få en skilsmisse. Parret nåede at være gift i fem år, og de har to små døtre sammen.

- Efter grundige overvejelser har vi besluttet at lade os separere efter fem års ægteskab, siger parret i en fælles udtalelse til PEOPLE Magazine.

Selvom den brasilianske supermodel og den serbiske basketballspiller går hver til sit, har de dog stadig tænkt sig at blive ved med at være gode forældre for deres to døtre Sienna og Valentina.

- Vi er taknemmelige over, at vi har fået vores to unge døtre, som vi fortsat begge vil være forældre for, fortæller det nyskilte par.

Og både den smukke supermodel og den serbiske basketballspiller har da også altid vidst, at de begge er familiemennesker.

- Selv i den allervildeste tid i min ungdom vidste jeg, at jeg ville blive den ultimative familiefar, sagde 35-årige Marko Jarić i 2009.

Supermodellen er enig. Selv om hun er glad for at gå op og ned ad catwalken, indrømmer hun, at det bedste job i verden for hende er at være mor.

1 af 2 (Photo by John Phillips/Invision/AP)
2 af 2 Den brasilianske supermodel Adriana Lima, venstre, ses her sammen med den tidligere brasilianske fodboldstjerne, Ronaldo, ved FIFA's Ballon d'Or 2013. Foto: AP
0 kommentarer
Vis kommentarer