Jødehetzeren Galliano taget til nåde af russere

Den tidligere Diordesigner har ikke kunnet få et job i tre år

John Galliano førte sig frem som den store modemand i 2010. Nede i teksten er et foto fra 2013, og her ser han godt nok anderledes ud. Foto: AP
John Galliano førte sig frem som den store modemand i 2010. Nede i teksten er et foto fra 2013, og her ser han godt nok anderledes ud. Foto: AP

Hele modebranchen gik i chok, da en video slap ud og afslørede Diors chefdesigner, John Galliano verbalt overfalde og hetze et jødisk par på en café i Paris.John Galliano ligner en hjemløs på dette foto, der er taget i New York sidste år. Foto: Polaris Images
John Galliano ligner en hjemløs på dette foto, der er taget i New York sidste år. Foto: Polaris Images
Se også: Dior-chef kendt skyldig i racisme

Kendte kvinder på stribe afbestilte hans dyre kjoler, og så fik han sparket fra Dior.

Men nu har den kendte designer fået ny job, som skønhedskonsulent i den russiske parfumekæde 'L'Etoile', skriver New York Daily News ifølge Dagbladet.

Galliano har mildest talt ikke været den mest populære designer i modebranchen efter de antisemitistiske kommentarer - og dette er hans første job i tre år.

Se også: Galliano i retten for antisemitisme

Overfaldet på det jødiske par skete i en kolossal brandert i 2011.

- Det er det værste, jeg har sagt i hele mit liv, siger Galliano i dag.

Den gang lød det på videoklippet: - Jeg elsker Hitler. Folk som dig (det jødiske par) skulle have været døde i dag. Din mor og dine forfædre ville blive gasset ihjel.

Se også: Dior-designer søger rehab efter jødehads-video

Designeren har efterfølgende fortalt, at han angrer stærkt, hvad han den gang sagde. Men skaden var sket. Videoklippet var gået verden rundt.

- Jeg mente intet af det. Jeg har prøvet at finde ud af, hvorfor mit sind den aften var rettet mod jøder. Jeg har indset, at jeg var så gal og misfornøjet med mig selv, at jeg sagde det mest ondskapsfulde, jeg kom på, har han sagt til Vanity Fair.

0 kommentarer
Vis kommentarer