Derfor flygtede Rob Kardashian: For tyk til bryllup

Efter sigende var det vægten, der var skyld i, at Rob fløj hjem fra Kim Kardashian og Kanye Wests bryllup i lørdags

Rob Kardashian flygtede over hals og hoved fra sin søsters bryllup i Europa. (Arkivfoto: All Over)
Rob Kardashian flygtede over hals og hoved fra sin søsters bryllup i Europa. (Arkivfoto: All Over)

Rob Kardashian fløj angiveligt hjem fra sin søsters bryllup i lørdags, fordi han var for tyk. Så han måtte undvære Kims og Kanyes festivitas.

Realitystjernens selvtillid har virkelig fået et knæk, efter at han begyndte at tage kilo efter kilo på. Det siges ligefrem, at han følte sig så usikker og deprimeret, at han sagde nej til sin søsters stjernebesatte bryllup ved Forte di Belvedere i Firenze, Italien, bare for at undgå at skulle se sig selv på familiebillederne fra brylluppet.

Se også: Familiedrama til Kardashians bryllup

Ifølge TMZ, så var 'Keeping Up With The Kardashians’-klanen så utrolig kede af det, da Rob valgte at flyve tilbage til Los Angeles fra Paris i lørdags.

Da han ankom til lufthavnen i L.A., var sokkedesigneren optaget af at taste på sin mobil, så han ikke behøvede at besvare journalisternes mange spørgsmål om, hvad han dog lavede der - og ikke til bryllup i Europa. Han undgik konstant øjenkontakt.

Se også: Her er Kim og Kanye på bryllupsrejseRob Kardashian holdt sig beskæftiget med at taste på sin mobiltelefon for at undgå spørgsmål om, hvorfor han var i Los Angeles i stedet for i Europa. (Foto: All Over)
Rob Kardashian holdt sig beskæftiget med at taste på sin mobiltelefon for at undgå spørgsmål om, hvorfor han var i Los Angeles i stedet for i Europa. (Foto: All Over)


Skænderi
Det kommer efter, at den 27-årige stjerne - hvis problemer begyndte efter hans bitre brud med Rita Ora i 2013 - efter sigende endte i et større skænderi med Kim over hendes vilde bryllups-ekstravaganza, som han brandede som 'overfladisk lort'.

Tingene begyndte at gå den helt forkerte vej for de to søskende under en frokost ved designeren Valentinos Château de Wideville i Crespières, Frankrig. Og Rob var på vej mod lufthavnen kort efter.

Se også: Kanye har endnu ikke set sin hustrus sexvideo

En insider fortalte HollywoodLife.com:

- Rob er ikke noget godt sted lige nu, og hans familie burde være meget bekymrede for ham. Han var flov over at skulle med til brylluppet på grund af sin vægtforøgelse. At blive gjort til grin af Kim og kort sagt afvist, har fået ham tæt på kanten.

Se også: Kardashian: Det var ikke Rita Ora, der var utro med 20

0 kommentarer
Vis kommentarer