Stjerne havde bevæbnet vagt med til eksamensafslutning

Skuespilleren Emma Watson fik ekstra beskyttelse under afslutningsceremoni, hvor hun fik sin bachelorgrad i engelsk litteratur

Emma Watson ses yderst til højre i billedet under eksamensafslutningen, hvor hun sad ved siden af en ældre dame, der var udklædt som en studerende. I virkeligheden var det en bevæbnet vagt, der skulle beskytte den unge verdensstjerne.(Foto: AP)
Emma Watson ses yderst til højre i billedet under eksamensafslutningen, hvor hun sad ved siden af en ældre dame, der var udklædt som en studerende. I virkeligheden var det en bevæbnet vagt, der skulle beskytte den unge verdensstjerne.(Foto: AP)

Emma Watson, bedst kendt som Hermione Granger i de populære film om Harry Potter, har netop afsluttet sin uddannelse på det prestigefulde Brown University i USA.

Men ud over den karakteristiske kappe og hat, havde Watson taget noget mere usædvanligt med sig til dimissionen - en undercover bodyguard.

En kvinde, der var betydeligt ældre end resten af årgangen, men stadig iført dimissions-påklædning, sad ved siden af skuespilleren under hele ceremonien.

Senere på dagen blev den mystiske kvinde set sammen med Watson, men her havde hun skiftet tøj og bar både våben og skilt, skriver Huffington Post.

Se også: Barnestjerne: Jeg kæmper for at passe indHer ses Emma Watson senere på dagen iklædt sin eksamenskappe sammen med den bevæbnede kvindelige vagt. Man kan tydeligt se hendes pistol og hendes vagtskilt i bæltet.(Foto: AP)
Her ses Emma Watson senere på dagen iklædt sin eksamenskappe sammen med den bevæbnede kvindelige vagt. Man kan tydeligt se hendes pistol og hendes vagtskilt i bæltet.(Foto: AP)
Se også: Harry Potter-babe er blevet single

Hos politiet i byen Providence udtaler Steven Pare, at kvinden, der ledsagede Watson, ikke er en betjent. Og hos Brown University kan man "ikke være behjælpelig" med svar på, hvorfor skuespilleren mente, at sikkerheden under dimissionen ikke var tilstrækkelig.

Emma Watson begyndte sin uddannelse på Brown i 2009, og søndag afsluttede hun med en bachelorgrad i engelsk litteratur.

Se også: Emma Watsons frygt: Kan folk se op under min kjole?Emma Watson var lykkelig over, at hun nu kan kalde sig bachelor i engelsk litteratur.(Foto: AP)
Emma Watson var lykkelig over, at hun nu kan kalde sig bachelor i engelsk litteratur.(Foto: AP)


1 af 3 Emma Watson ses her ved siden af den kvindelige bevæbnede vagt under eksamens-ceremonien.(Foto: AP)
2 af 3 Emma Watson blev verdenskendt for sin rolle i Harry Potter-filmene.(Foto: AP)
3 af 3 Emma Watson ses yderst til højre i billedet under eksamensafslutningen, hvor hun sad ved siden af en ældre dame, der var udklædt som en studerende. I virkeligheden var det en bevæbnet vagt, der skulle beskytte den unge verdensstjerne.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer