Gwyneth Paltrow får hug for krigs-kommentar

Den ellers så succesrige skuespiller er pludselig blevet upopulær, efter hun har sammenlignet online-mobning med krig

Se smukke Gwyneth Paltrow til premiere på 'Iron Man 3'

Man kan sige, hvad man vil om Gwyneth Paltrow, men den blonde skønhed ved et eller andet om, hvordan det føles at blive angrebet på internettet.

Mange mener alligevel, at skuespillerinden tog munden for fuld, da hun på en konference for nylig sammenlignede mobning på internettet med krig.

- Det er næsten ligesom i krig, hvor du går gennem den her blodige og umenneskelige ting, og så er noget defineret ud fra det, sagde den oscarvindende stjerne ifølge E! Online.

Og netop den kommentar har bragt sindene i kog ude i cyberspace.

- Gweneth Paltrow er en joke. Hendes liv er som at tage kugler for en soldat. Sikke en joke! Mine to sønner i militæret burde tale med hende, skriver Cindy McCain, der er gift med den republikanske senator John McCain, på Twitter.

Se også: Chris Martin taler ud: Derfor skal vi skillesGwyneth Paltrow blev for nylig skilt fra sin ægtemand gennem mange år, Cold Play-sangeren Chris Martin.(Foto: AP)
Gwyneth Paltrow blev for nylig skilt fra sin ægtemand gennem mange år, Cold Play-sangeren Chris Martin.(Foto: AP)


Også en soldat fra det amerikanske militærs specialstyrke langer ud efter Paltrow. Der er stor forskel på rigtig krig og Twitter, pointerer han.

- Jeg kan forstå at du, og andre ligesom dig i branchen, er så usikker og mentalt svækket, at du sammenligner dine problemer på Twitter med mine brødre, som har fået deres lemmer revet af og har set deres venner blive skudt, sprængt i stykker, brændt og vansiret, skriver soldaten Bryan Sikes blandt andet i et åbent brev til skuespillerinden.

Se også: Fanatisk fan får tilhold mod Gwyneth Paltrow

Selv tager Gwyneth Paltrow formentlig ikke kritikken så tungt. I hvert fald sagde hun på konferencen, at hun omsider har indset, at folks hadefulde kommentarer ikke har noget med hende at gøre.

- Jeg ser mig selv som en tavle eller en skærm, og folk putter bare deres egne projektioner på den, lyder det fra Paltrow.

Læs hele brevet fra soldaten her:Smukke Paltrow lever et beskyttet liv på lige fod med andre kendisser på A-listen i verden.(Foto: AP)
Smukke Paltrow lever et beskyttet liv på lige fod med andre kendisser på A-listen i verden.(Foto: AP)


1 af 2 Gwyneth Paltrow.(Foto: AP)
2 af 2 Gwyneth Paltrow er kommet i alvorlig modvind, efter at hun på en konference sammenlignede twitter-mobning med krig.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer