Skuespiller om at google: Føles som voldtægt

Pressen er så nærgående, at det mest af alt minder om voldtægt, lyder det fra skuespillerinden Charlize Theron.

Charlize Theron mener, at pressen er så nærgående, at hun nu  sammenligner  det at google sig selv med voldtægt.(Foto: AP)
Charlize Theron mener, at pressen er så nærgående, at hun nu sammenligner det at google sig selv med voldtægt.(Foto: AP)

Hvis du er ligesom de fleste andre mennesker, har du sikkert gjort det. Skrevet dit navn i Googles søgefelt og klikket på enter for at se, hvordan dit liv tager sig ud i cyberspace.

Hedder du derimod Charlize Teron gør du ikke den slags. Og oven i købet lige er blevet kæreste med selveste Sean Penn.

Se også: Charlize Theron: Derfor faldt jeg for Sean PennCharlize Theron har fået lidt mere beskyttelse mod nærgående fotografer. Hun er nemlig blevet kæreste med Sean Penn, der flere gange har været i slagsmål med fotografer.(Foto: AP)
Charlize Theron har fået lidt mere beskyttelse mod nærgående fotografer. Hun er nemlig blevet kæreste med Sean Penn, der flere gange har været i slagsmål med fotografer.(Foto: AP)


Den populære skuespiller undgår nemlig for alt i verden at google sig selv, fortæller hun til Sky News.

- Når du begynder at leve i den verden og gøre den slags, begynder du at føle dig voldtaget, fortæller hun.

Intervieweren gav hende efterfølgende mulighed for at korrigere den stærke udmelding, men skuespillerinden stod ved sin holdning.

Se også: Dommer lækkede skuespillers adoptionsplanerCharlize Theron er oprindeligt fra Sydafrika. Her ses hun til Mandelas begravelse sammen med Bono.(foto: AP)
Charlize Theron er oprindeligt fra Sydafrika. Her ses hun til Mandelas begravelse sammen med Bono.(foto: AP)


Visse ting i mit liv er hellige
- Tja, når det gælder din søn og sit privatliv. Måske er det bare mig, siger hun og uddyber:

- Nogle folk nyder sikkert at læse alle de ting, men der er visse ting i mit liv, som jeg synes er meget hellig, og som jeg værner om, siger hun til Sky News.

Charlize Theron er klar over, at hun ikke altid kan vinde kampen mod paparazziene.

- Men så længe jeg ikke behøver at se, høre eller læse de ting, kan jeg leve med ro i mit hoved, fortæller hun.

Nu var håret ellers ved at være præsentabelt igen - og så må det ryge endnu en gang. (Janet Gough/Photoshot) Intl. kendte - 6. nov. 2013 - kl. 23:33 Charlize må igen lade lokkerne falde

Hun er i øvrigt ikke den første kendis, der drager paralleller mellem pressens nærgående adfærd og voldtægt, skriver Sky News.

Tilbage i 2010 måtte skuespillerinden Kirsten Stewart offentligt undskylde, efter hun havde sagt at det at se billeder af hende selv var ligesom at "se på en, der bliver voldtaget"

Charlize Theron er lige nu i London for at promovere sin nye film "A Million Ways To Die In The West", der har premiere i Danmark den 5. juni 2014.Et smukt par. Theron og Penn.(Foto: AP)
Et smukt par. Theron og Penn.(Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer