68 år og super sexet

Den 68-årige britiske skuespiller Helen Mirren har tre gange i løbet af januar måned stjålet opmærksomhed på den røde løber på grund af sin skønhed og sine flotte kjoler

Dame Helen Mirren sender et frækt fingerkys til fotograferne søndag aften ved Producers Guild Awards i Los Angeles.(Foto: All Over Press)
Dame Helen Mirren sender et frækt fingerkys til fotograferne søndag aften ved Producers Guild Awards i Los Angeles.(Foto: All Over Press)

Der er ingen tvivl. Den 68-årige britiske skuespiller Helen Mirren hører til blandt verdens mest smukke, elegante og sexede kvinder i sin aldersklasse. Tre gange i løbet af januar måned har hun formået at stjæle masser af opmærksomhed på den røde løber, når hun møder op i sine elegante kjoler. I Storbritannien er hun selvfølgelig blevet adlet af den britiske dronning - og går derfor under det fornemme navn: Dame Helen Mirren.

Et navn, der i den grad passer til den stilfulde kvinde.

Se også: Helen Mirren nyder den sene kærlighed

Søndag aften var Helen Mirren på den røde løber i forbindelse med Producers Guild Award på Beverly Hilton Hotel, hvor hun sendte et frækt fingerkys til fotograferne iført en elegant næsten hudfarvet kjole, der fremhævede hendes berømte barm. Helen Mirren var til stede, fordi hun var udvalgt til at præsentere en af de fornemme filmpriser.

Se også: Sexede Mirren på asfaltenDame Helen Mirren med elegante bevægelser i en elegant kjole ved Screen Actors Guild Awards i Los Angeles i lørdags.(Foto: AP)
Dame Helen Mirren med elegante bevægelser i en elegant kjole ved Screen Actors Guild Awards i Los Angeles i lørdags.(Foto: AP)


I lørdags fik Dame Helen Mirren imidlertid selv en pris, da hun ved Screen Actors Guild Awards i Los Angeles iført en elegant sort kjole med guldbroderier fik prisen som 'bedste skuespillerinde' i en tv-serie for sin rolle som advokat i HBO-filmen 'Phil Spector'.

Og tidligere på måneden den 12. januar stjal Mirren også opmærksomheden, da hun mødte op til Golden Globe Awards iført en flot lysegrøn kjole.Helen Mirren stjal også opmærksomheden i denne lysegrønne kjole under Golden Globe Awards den 12. januar.(Foto: AP)
Helen Mirren stjal også opmærksomheden i denne lysegrønne kjole under Golden Globe Awards den 12. januar.(Foto: AP)


1 af 6 68 år gammel og utrolig smuk.(Foto: All Over Press)
2 af 6 Dame Helen Mirren har både en stor karriere i sit hjemland Storbritannien samt i et hav af Hollywood-film.(Foto: All Over Press)
3 af 6 Elegante Helen.(Foto: All Over Press)
4 af 6 Helen Mirren.(Foto: All Over Press)
5 af 6 Helen Mirren poserer sammen med Morgan Freeman.(Foto: All Over Press)
6 af 6 Dame Helen Mirren sender et frækt fingerkys til fotograferne søndag aften ved Producers Guild Awards i Los Angeles.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer