Nær familie solgte historier om Jude Law

Den britiske skuespiller Jude Law opdagede først i retten, at et nærtstående familiemedlem havde modtaget penge for intime historier

Jude Law er blevet udleveret af sin egen familie. (Foto: AP)
Jude Law er blevet udleveret af sin egen familie. (Foto: AP)

Skandalen om aflytninger og overvågning foretaget af den britiske tabloidavis 'News of the World' har berørt mange både kendte og ukendte menneskers liv.

Se også: Jude Law nyder at være nøgen i ny film

Nu er turen for alvor kommet til den britiske filmstjerne Jude Law, der mandag var i retten for at afgive vidneforklaring i sagen mod to tidligere redaktører, Andy Coulson og Rebekah Brooks.

Undervejs i sagen er det kommet frem, at en bekendt af Jude Law i en periode modtog penge for at levere detaljer om affæren mellem Laws ekskæreste Sienna Miller og skuespiller Daniel Craig. Jude Law fik under forklaringen en seddel i hånden, der afslørede, at det i virkeligheden var et nært familiemedlem, der havde udleveret ham til det anklagede medie. Det skriver Reuters.

Pressen vidste alt
- Det var jeg ikke klar over, lød det fra en tydeligt påvirket Jude Law.

Ifølge skuespilleren selv lagde han i perioden mærke til, at pressen sad inde med, hvad han kaldte 'en usund mængde' information om hans privatliv.

Se også: Se Jude Laws nye unge smukke model

- Jeg fandt ud af, at når jeg ankom til steder, hvor min aftale havde været hemmelig, var pressen der i forvejen, sagde skuespilleren.

De to redaktører er ud af en gruppe på samlet syv, der alle nægter sig skyldige i anklagerne om aflytning.

0 kommentarer
Vis kommentarer