Obama skal tage stilling til Bieber-udvisning

En underskrift-indsamling har rundet 100.000 underskrifter, hvilket betyder, at Det Hvide Hus skal svare på kravet om at udvise teenagesangeren

Barack Obama skal nu komme med et officielt svar til en underskrift-indsamling, der kræver, at Justin Bieber bliver udvist af USA. (Foto: AP og All Over)
Barack Obama skal nu komme med et officielt svar til en underskrift-indsamling, der kræver, at Justin Bieber bliver udvist af USA. (Foto: AP og All Over)

'Pak din kuffert og smut tilbage til Canada,' lyder det fra en stor gruppe amerikanere, der ikke mener, at canadiske Justin Bieber skal have lov til at opholde sig et sekund længere i USA.

Se også: Bieber sover sødt med sin lillebror

For et par uger siden blev han meldt til politiet for at kaste æg mod sin nabos hus, hvilket førte til, at politiet ransagede den 19-årige stjernes hus og fandt store mængder marihuana og beslaglagde både hans mobil og computer. Og sidste torsdag blev han så anholdt af politiet i Miami for at have kørt ræs i påvirket tilstand.

Se også: Ny oplysninger: Politiet overdrev Biebers fart

Og nu gider hans amerikanske værter ikke længere.

Torsdag morgen havde 175.331 skrevet under på, at Justin Bieber skal have inddraget sit visa og dermed smides ud af USA.

'Vi, USAs indbyggere, føler, at vi bliver fejlagtigt repræsenteret i popkulturens verden. Vi vil gerne have, at farlige, uforsvarlige, ødelæggende og stofmisbrugende Justin Bieber bliver udvist, og at hans arbejdstilladelse bliver inddraget. Han truer ikke blot vores folks sikkerhed, han har også en dårlig indflydelse på vores nations ungdom. Vi, USAs indbyggere, vil gerne fjerne Justin Bieber fra vores samfund.'

Se også: Efter skandalen: Bieber stikker af til Panama

Når over 100.000 personer underskriver en underskriftindsamling, der bliver oprettet på Det Hvide Hus' hjemmeside, som denne er, betyder det, at præsidentens administration skal komme med et officielt svar på den.

Det skriver The Washington Times.

Tidligere har svaret på et krav om at tilføje kirken Westboro Baptist Church til listen over hadegrupper været, at Det Hvide Hus ikke kan kommentere på sager, der bør behandles af retssystemet. Ifølge den amerikanske avis kan det også meget vel blive svaret i denne omgang.

Der er i øvrigt ingen tidsfrist på, hvornår det officielle svar skal falde.

Se også: Dansk Hollywood-agent om Bieber: Det er blæst ud af proportioner

Sideløbende med den populære underskriftsindsamling om at få Justin Bieber til at forlade USA er der også startet flere underskriftsindsamlinger op, der støtter op om den unge sanger.

'Hele idéen om, at han skal udvises, er fuldstændig unfair. Han fortjener det ikke. Med din hjælp kan vi stoppe det. Han er menneskelig. Han er ikke perfekt. Pressen ser kun hans dårlige side. Vær nu søde. Han har reddet så mange liv. Også mit. En, der redder liv, burde ikke fortjene dette,' lyder det i en af de mest populære støtte-indsamlinger. Den havde torsdag morgen kun fået 2810 underskrifter.

Se også: Justin Bieber anklaget for at slå chauffør i hovedetJustin Bieber har en del problemer med loven for tiden. I går meldte han sig selv til politiet i canadiske Toronto, fordi han er blevet sigtet for at have slået en chauffør flere gange i hovedet mellem jul og nytår. (Foto: AP)
Justin Bieber har en del problemer med loven for tiden. I går meldte han sig selv til politiet i canadiske Toronto, fordi han er blevet sigtet for at have slået en chauffør flere gange i hovedet mellem jul og nytår. (Foto: AP)
Se også: Bieber: I'm bad, I'm bad

0 kommentarer
Vis kommentarer