Kelly Brook vrager muskelmanden

Supermodellen Kelly Brook blev sur over kærestens forsøg på at stjæle opmærksomhed

Kelly Brook og David McIntosh var nærmest uadskillige - indtil for få dage siden. (Privatfoto)
Kelly Brook og David McIntosh var nærmest uadskillige - indtil for få dage siden. (Privatfoto)

Den britiske model Kelly Brook har droppet muskelmanden og TV-stjernen David McIntosh, 27 år.

Den 34-årige stjerne har nærmest været uadskillelig fra David McIntosh - der optrådte som Tornado i det engelske TV-gameshow 'Gladiators' i 2008 - på det seneste. Men hun har droppet ham efter bare seks ugers dating, fordi hun troede, han kun var sammen med hende for berømmelsens skyld.

Stjal spotlightet
En kilde fortalte avisen The Sun:
- Kelly blev træt af forholdet og David, der prøver at stjæle spotlightet.

- Hun fandt ud af, at han var lidt for glad for berømmelsen og ikke var så seriøs omkring hende, som hun troede. Så Kelly besluttede, at det var bedre at gøre det forbi nu.

Se også: Kelly Brook i nyt sexet undertøjSe også: Kelly Brook vandt: bedste rumpet

Den barmfagre brunette slettede alle billeder af dem sammen fra hendes Instagram-konto mandag aften, men indtil videre har den tidligere Royal Marines-ansatte beholdt billederne på sin egen Instagram-side.

Steam and Rye
Kelly og David havde gang i en romance, som begyndte med, at de mødte hinanden til en nytårsaftensfest på hendes bar, the Steam and Rye, i London.

Siden da har de ikke haft svært ved at vise deres nye forhold ved en række stjernebesatte begivenheder. Indtil mandag...

Irak-krigsveteranen var Kellys første kæreste, siden hun gjorde en ende på hendes syv måneder lange forhold med Danny Cipriani sidste august, efter at han - vist nok - havde været sammen med en anden.

0 kommentarer
Vis kommentarer