Skuespiller stadig i dyb sorg over konens død

Skuespilleren Liam Neeson mistede sin kone i en skiulykke for fem år siden. Men tabet er stadig lige nærværende, fortæller han

Det er næste fem år siden, at skuespilleren Liam Neeson mistede sin kone Natasha Richardson i en tragisk ski-ulykke. Men den dag i dag føles tabet af konen stadig uvirkeligt.

Det tog hårdt på Liam Neeson, da hans kone Natasha døde efter en skiulykke for to år siden. (Foto: AP) Intl. kendte - 16. feb. 2011 - kl. 11:38 Liam Neeson taler ud om konens død

Det fortæller skuespilleren under et interview i tv-programmet '60 Minutes' ifølge Female First.

- Hendes død var aldrig virkelig. Det er den på en måde stadig ikke, fortæller skuespilleren om tabet af Richardson, som han nåede at være gift med i 15 år.

- Der er perioder i vores hjem i New York, hvor når jeg hørte hoveddøren gå, særligt i de første par år, så troede jeg stadig, at jeg kommer til at høre hendes stemme, siger han.

Slukkede for respiratoren
Richardson faldt og slog hovedet under en skiferie i Montreal, Canada i marts 2009. Efter en periode i koma valgte Neeson at slukke for sin kones respirator. Han fortæller om sorgen.

- Sorgen rammer dig som en bølge. Man får en dybtgående følelse af ustabilitet. Som om jorden ikke er stabil mere. Så går det over og bliver mere sjældent, men jeg får stadig den følelse nogen gange, siger skuespilleren.

Liam Neeson og Natasha Richardson fik to sønner sammen, Michael på 19 år og Daniel på 18 år.

Se også: Liams nye kærlighed

Ifølge Female First har den 51-årige skuespiller været i et on-off forhold med PR chef Freya St. Johnston siden 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer