Politiker: Skamløs lesbisk promovering

Vred Shakira svarer igen på colombiansk politiker, der kalder hendes nye video for 'skamløs promovering af lesbiske og amoralitet'

Shakira og Rihanna i kærlig omfavnelse i musikvideoen 'Can't Remeber to Forget You'.(Foto: Planet Photos)
Shakira og Rihanna i kærlig omfavnelse i musikvideoen 'Can't Remeber to Forget You'.(Foto: Planet Photos)

Sangerinden Shakira har taget bladet fra mundet og svarer politiker, som mener, at hendes video skal forbydes i Columbia, igen.

- At en politiker bruger sin tid på at tale om en video som min, tyder på, at det ikke står så godt til med politikerne i landet, siger sangerinden ifølge MSN.

I stedet mener Sharkira, at den omtalte politiker, Marco Fidel Ramirez, bør bruge sin tid på at løse problemerne med sundheds- og uddannelsessystemerne i sangerindens hjemland.

Se også: Politiker vil forbyde pige-lir i video

Striden handler om videoen til sangen 'Can't Rememer to Forget You', som Shakira har indspillet sammen med kollegaen Rihanna. I videoen ligger de letpåklædte sangerinder blandt andet i en seng sammen. Det fik Marco Fidel Ramirez til at se rødt.

Se også: Fræk Shakira på forsiden

- Shakiras nye video er en skamløs promovering af lesbiske og amoralitet. Det er farligt for børn, skrev den colombianske politiker på Twitter.

Shakira fik sit gennembrud som 18-årig med albummet "Pies Descalzos", der solgte seks millioner eksemplarer på verdensplan.Poster til Shakira og Rihannas single 'Can't Rember to Forget You'.(Foto: PR Foto)
Poster til Shakira og Rihannas single 'Can't Rember to Forget You'.(Foto: PR Foto)


0 kommentarer
Vis kommentarer