Gangsta-rapper: Er P. Diddy bøsse?

50 Cent antyder på et Instagram-billede, at P. Diddy og Rick Ross er bøsser

Her er det billede, som 50 Cent lagde op på sin Instagram-profil og kort efter tog af igen. Han fortrød tilsyneladende, at han insinuerede, at P. Diddy og Rick Ross er homoseksuelle. (Foto: Privatfoto)
Her er det billede, som 50 Cent lagde op på sin Instagram-profil og kort efter tog af igen. Han fortrød tilsyneladende, at han insinuerede, at P. Diddy og Rick Ross er homoseksuelle. (Foto: Privatfoto)

Den 38-årige gangster-rapper er kendt for ikke at være bange for konflikter med andre rappere. Alligevel fik han kolde fødder kort efter, han havde lagt et billede på sin Instagram-profil, hvor han insinuerede, at Rick Ross og P. Diddy er bøsser.

På billedet, der består af to sammensatte billeder, ses P. Diddy i en lyserød polo på det ene billede blive omfavnet af Steve Soute, og på det andet ses P. Diddy og Rick Ross fra en vinkel, så det ligner, at de kysser.

Nedenunder billedet skrev 50 Cent:

- Jeg siger ikke noget, men noget er ikke rigtig. LMAO.

Bange for atomkrig

Billedet er det seneste træk i 50 Cents årelange fejde med P. Diddy og Rick Ross. Og nu har han også set sig sur på Steve Stoute. Formentlig fordi Stoute for nyligt optrådte i en VH1 dokumentar om hip hop, hvor han kaldte 50 Cent en 'har-været'-rapper.

Den amerikanske kendis-side, TMZ.com, gætter på, at 50 Cent efterfølgende tænkte sig om, og fortrød en eventuel start på atomkrig mellem ham og de to rappere.

Overlevede ni skud

50 Cent er vokset op i et arbejderkvarter i New York bydelen Queens. Efter han som otte-årig mistede sin mor, røg han ud i en kriminel løbebane og solgte allerede som 12-årig crack-kokain.

I 2000, hvor han havde forladt narkomiljøet og forfulgte en rap-karriere, blev han skudt ned foran sin farmors hus i Queens. 50 Cent slap med mindre alvorlige skader på trods af, at han blev skudt hele ni gange.

1 af 2 (Foto: Evan Agostini)
2 af 2 Her er det billede, som 50 Cent lagde op på sin Instagram-profil og kort efter tog af igen. Han fortrød tilsyneladende, at han insinuerede, at P. Diddy og Rick Ross er homoseksuelle. (Foto: Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer